Ako získať čo najviac zákazníkov za čo najnižšie náklady pomocou PPC (pay per click) reklamy - Google AdWords (AdSense), Yahoo SponsoredSearch a slovenský Etarget.
Ma niekto skusenosti s registrovanim u adfoxu ? Rad by som ho vyskusal, registroval som sa tam asi 3 tyzdne do zadu a nic ziadna odozva. Tak som to skusal znova. Vsetko standardne vypnim. Moze tym ze u nich nechcu zaradit moju stranku ? Ale aspon slusna odpoved na email by sa hodila nie ?
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog "The world is yours"
okuin Napísal:Hm, adfox som este nevyuzil, ale co spominas, je naozaj divne, urcite by ti malo nieco prijist. Ked tak im skus jednoducho zavolat..
uz mi od nich prisiel mail aspon ze ma zaradili niekam s nejakym poradovym cislom... este pockam, aj ked viem ze adfox nema nejak extra zvlast dobre podmienky
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog "The world is yours"
ahoj vlado, adfox vyuzivam, ale beriem ho len ako okrajovy doplnok marketingovych aktivit. Ziadne problemy som pri registracii nemal. Registracia - platba a okamzite po nabehnuti prostriedkov som zacal vyuzivat sluzby. Do asi tyzdna mi prisla riadna faktura postou.. S ich flexibilitou som spokojny, resp. nemam vyhrady. Ale ze by ich reklamne sluzby boli nejaky zazrak, to nie..