. Že by ti ich pre niečo vypli?

Saol Napísal:To čo hovoríš, že Ti nebolo vyplatené je pravda, ale aby som to uviedol na pravú mieru, tak CTR na úrovni 1,4% na streamingovom portáli je skrátka neskutočné číslo. Okrem toho nás na to upozornil aj anti-fraud systém a niekoľko inzerentov. Nevieme ti to dokázať a možno si dokonca v tom nevinne, ale to, že si mal CTR 1,4% viac mesiacov po sebe je nonsens.

tybi Napísal:Saol, ospravedlňujem sa, že vstupujem do diskusie, do ktorej ma nič nie je, ale chcem to trochu ukludniť. Vlada a jeho projekty poznám, v jeho portfóliu je všetko od MFA až po vysoko kvalitné weby. Vyskúšal možno viac PPC a afil systémov než poznám a viem, že má na weboch legálnymi praktikami aj omnoho OMNOHO vyššie CTR. Operuje s obrovskými návštevnosťami, takže z tvojej strany (a tvojich inzerentov) by možno bolo vhodnejšie prísť na to, prečo nebol spokojný a opraviť to. Okrem toho, ty si si pýtal jeho reakciu.
Na druhú stranu, z tvojej strany mi príde veľmi v pohode, že si ochotný sa k tomu vyjadrovať. Ten chýbajúci kontext mohol byť problém nulových konverzií pre tvojich inzerentov, alebo nie?

Urobili sme nutne opatrenia aby sme nestratili klienta (neskor mozno aj viacerych), ktory Vam plati za tu reklamu. Bohuzial, aj ked sa snazime vzdy webom poskytnut potrebny servis, zakaznik je vzdy pan a tym je tu samozrejme inzerent. Priznam sa, ze neviem ako sme sa teraz dohodli a kde to skoncilo, ale ozvyte sa a mozeme prediskutovat Vase opatovne zaradenie do siete.anti-fraud system Adguru je na velmi slabej urovni a aby si nemuseli ludia v Adguru prsteky driet, tak radsej odstrihnu web od systemu Adguru a nemusia sa zaoberat podrobnostami a vasim snaham o vysvetlenie - ani dodatocnom.

FSP Napísal:Chcem sa spýtať na jednu vec. Ten anti-fraud systém preveruje "vyklikávačov" na základe viacerých faktorov (čo predpokladám) alebo primárny faktor je IP adresa? Ide o to, že ja mám také pripojenie, že rovnakú IP adresu máme skoro polovica mesta a že keby na moje reklamy klikli piati od nás z mesta s rovnakou IP, či viete, že ide o piatich ľudí alebo si poviete, že "aha tento má rovnakú IP, to bude nejaký vyklikávač". Zatiaľ som s týmto problém nemal, ale napr. viem, že z takého RapidShare som bez šance niečo stiahnuť lebo z mojej IP vždy už niekto sťahuje a pod.

Saol Napísal:Myslim, ze presne viem o koho ide, kedze toto sa stalo asi na 3-4 strankach odkedy tento system funguje. Na nasu obranu, snazili sme sa s Vami spojit este pred tym, ako sme tu stranku vyradili, ale nereagovali Ste. Nasledne, ked uz nam inzerenti poukazali na podozrive CTR a nulove vysledky na Vasu konkretnu stranku sme museli konat, pretoze strata kazdeho klienta ovplyvni celu siet a nie len Vasu stranku. Az po deaktivacii kodov Ste sa ozvali a tvrdili, ze Vam to niekto vyklikava, na co sme aj mi mali volu zaoberat sa tym a odporucili Vam nejaky adservingovy system, ktory by ste na stranku dali a k realnym kodom by sa uz nikto nedostal a navyse by ste mohli manazovat rozne systemy. Myslim, ze az nedavno Ste sa dopracovali k tomu, ze to vyklikavanie bolo sposobene nejakym Vasim zamestnancom, kedze mal z toho proviziu. Z toho mi vyplyva len jedno - nase rozhodnutie bolo spravne a vyklikavanie sa dialo a to priamo u Vas. MY uz naozaj nemozeme odhalit ktora konkretna osoba to aj realne to vyklikavala. Takze nemoze byt rec o nas, ze:Urobili sme nutne opatrenia aby sme nestratili klienta (neskor mozno aj viacerych), ktory Vam plati za tu reklamu. Bohuzial, aj ked sa snazime vzdy webom poskytnut potrebny servis, zakaznik je vzdy pan a tym je tu samozrejme inzerent. Priznam sa, ze neviem ako sme sa teraz dohodli a kde to skoncilo, ale ozvyte sa a mozeme prediskutovat Vase opatovne zaradenie do siete.anti-fraud system Adguru je na velmi slabej urovni a aby si nemuseli ludia v Adguru prsteky driet, tak radsej odstrihnu web od systemu Adguru a nemusia sa zaoberat podrobnostami a vasim snaham o vysvetlenie - ani dodatocnom.
Späť na Iná internetová reklama
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.