Affox.cz - zle skusenosti, ziadam o pomoc

Internetová reklama, ktorá priamo nesúvisí s vyhľadávačmi. Bannerová alebo pop-up reklama, textová reklama, emailová reklama, predaj reklamných plôch na webe, atď.

Affox.cz - zle skusenosti, ziadam o pomoc

Poslaťod vlado v Štv, 07. Máj 2009, 02:45

Extremne negativne skusenosti mam so systemom, ktory mozete najst na stranke Affox.cz. Poskytuju sluzbu "SMS prasatko", jedna sa o jednoduchy script, ktory po umiestneni na stranku a nakliknuti ponukne darovanie penazi pomocou SMSky. Chcel som tutu sluzbu otestovat tak som ju dal na stranky, ludia poslali smsky (po odoslani mozu zanechat odkaz, odkazov je tam plno). Peniaze vsak nedorazili, resp. v systeme vsade figuruje 0 resp. prazdna tabulka. Preto som zaslal email, na ktory mi nebolo odpovedane. Po tyzdni som odoslal dalsi, s rovnakym vysledkom. Na stranke maju aj ICQ a Skype kontakt, oba som si pridal. Dnes v noci som zbadal, ze icq kontakt je aktivny, tak som mu napisal. Prikladam screenshot. Zajtra prilozim ostatne dokazy. Ako by som mal dalej postupovat? Vdaka za rady.

link na clanok na mojom blogu: http://exot.boo.sk/blog/affoxcz-nespola ... ny-system/
Naposledy upravil vlado dňa Sob, 30. Máj 2009, 01:46, celkovo upravené 2
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Re: Affox.cz - zle skusenosti, ziadam o pomoc

Poslaťod Dmagician v Štv, 07. Máj 2009, 07:40

Divný nick "SMS affiiliate" školí v skorých ranných hodinách iný divný nick - 'Exot' s akými nickmi sa bude bavit a s akými nie.

Jak u debilov.

;-)

P.S.: Pozerám na čas konverzácie. Asi bol opitý vrátil sa z nejakej akcie, tak to vzal hopom. Arogantný blbeček.
P.S.2: Pozrel som na web, nepôsobí na mňa veľmi dôveryhodne a spolahlivo.
Obrázok užívateľa
Dmagician

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod depi v Štv, 07. Máj 2009, 08:51

Tak toto je uz aj na mna moc. Takyto pristup od serioznej firmy som este nevidel. A o tej serioznosti by som tu pouvazoval. Ako tak pozeram ta VOV PRAHA s.r.o. stoji za viacerymi projektami, treba sa poobzerat aky je feedback v CZ.

Ale mozno je to tak ako hovori DMagician, support po tazkej noci (vychadzajuc z casu kedy debata prebehla)
Knowledge is power ... but on internet knowledge is money! ~ Pracuj na sebe pokym sa ostatni zabavaju a zabavat sa budes ked ostatni este len zacnu pracovat ..
Obrázok užívateľa
depi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod tybi v Štv, 07. Máj 2009, 12:15

Ak som to dobre pochopil, tak si službu len testoval, čiže strata nebude nejak závratná. Jediné, čo môžeš urobiť, je aspoň upozorniť iných, ktorý by tieto služby chceli využiť. Majiteľom spomínanej firmy je Oleg Veselkov a vyzerá, že sa občas objavuje na webtrh.cz, tak by si správu mohol poslať aj tam.

Odkaz na tento článok som hodil aj na Vybrali.sme: http://vybrali.sme.sk/c/Arogantny-supporter-u-Affoxcz/
Neviem, či je toto až na sťažnosti na SME, ale poprípade prečítaj si ich podmienky a skús aj to: http://staznosti.sme.sk/

Zjavne nie si jediný, kto s ním má problém: http://skejtis.blog.cz/0707/vov-praha-s ... nt28180877
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte môj Twitter!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod vlado v Sob, 09. Máj 2009, 16:36

Diky za zverejnenie.

Inak btw, on je na tom icq kazdy den v noci, do rana, takze pochybujem, ze by to bola reakcia po nejakej divokej noci a ak aj, tak toto nikoho neospravedlnuje (oficialny support? LOL?).
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod voodoo v Pon, 01. Jún 2009, 21:27

Depi depi, ty nepoznas Olega ?:)
voodoo

Poslaťod vlado v Uto, 02. Jún 2009, 12:27

Mne je uplne jedno kto to je a ci ho niekto pozna alebo nie, ci sa mu dari alebo nie.
Takymto pristupom si ziska negativnu reklamu (napr. teraz - http://www.google.sk/search?hl=sk&q=affox.cz&btnG=Hľadať+v+Google&meta=&aq=f&oq= ), ale ak to nevadi jemu. Vsade pisu ludia "on to tak robi pravidelne, co ho nepoznas?" - to je nejake ospravedlnenie? Ved je to nonsens...
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod voodoo v Uto, 02. Jún 2009, 12:40

Jemu je to prakticky jedno, zije z korporat. klientov.

Ti fora necitaju.
voodoo

Poslaťod tybi v Uto, 02. Jún 2009, 13:49

voodoo Napísal:Ti fora necitaju.

Myslím, že by si sa čudoval, kto každý toto fórum číta. ;) Samozrejme, netvrdím, že práve jeho klienti, ale možno práve jeho budúci klienti, alebo známy jeho budúcich klientov, alebo známy známych jeho budúcich klientov...

Už to, že sem príde niekoľko ľudí a povie: "Ty nepoznáš Olega?" hovorí za veľa. Čo samozrejme vôbec neznamená, že by nemohol robiť biznis tak, ako ho robí. Vždy sa dá "oblbnúť" neinformovaných ľudí, ale ktovie koľko ľudí už "neoblbol" vďaka tomu, akú má reputáciu.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte môj Twitter!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod voodoo v Štv, 04. Jún 2009, 21:09

Ano, jasne, rozumiem.

Len som tym chcel povedat, ze klienti, ktori vyuzivaju jeho sluzby su vacsi a necitaju zrovna fora.

Mensia klientela, ako napr prvy prispevok, ktory toto zacal, sa mozno pouci.

Co takto ČOI?
voodoo

Späť na Iná internetová reklama

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia