Zdravim. Chcel som sa opytat, ako funguje analytics s flashovymi strankami? Lebo som sa na to trochu pozeral a zistil som, ze jedine, co vlastne moze zmerat je pocet a zdroj navstevnikov a ich cas na stranke, je to tak? Ide mi to o hlavne, ze to ukazuje az prilis velky bounce rate (cez 90%) a kratucky cas straveny na stranke, moze byt, ze by boli tieto udaje velmi zkreslene nejako? Diky
podotykam, ze cela stranka je jeden flash, takze url sa nemenia
Este aby som doplnil.. nerozumiem presne, ako meria google bounce rate. podla toho, co som sa docital, by to malo byt jednoducho vtedy, ak clovek neklikne nikde inde na stranke a proste ju opusti.. ale nenasiel som konkretnu casovu hodnotu pre google, vo vseobecnosti je to tusim 30 minut. Lenze som z toho dost zmateny, lebo napriklad na tom flashi sa nemenia url a skusal som to cez fiddler pozerat, analytics si skutocne posle nejake pakety iba na zaciatku, pri ziadnom inom kliku na tom flashi nic neregistruje, tak mi z toho logicky vyplyva, ze by mal byt bounce rate 100percent a cas na stranke 0s, ci nie? A mam aj asi dva weby, kde je iba jedna stranka, takze clovek nema kde inde kliknut a predsa bounce rate je okolo 80percent..
shaggy: spojené príspevky, nabudúce ich mažem.