caute, chcel by som sa spytat, ako dostat moju webku na bing ? Vobec ma neindexuje. google mam vychytany na klucove slova som na prvej strane max. na druhej, ale bing nic. Dokonca nenajde ani url ked zadam. najde sa niekto kto poradi ? dikesko
mirec

mikodesign.sk Napísal:dik za tip vlado. no kedze bing je automaticky predvolenym vyhladavacom v IE, tak som myslel ze ho ma viac uzivatelov. Kedze by som aj rad oslovil klientov, ktory nevyuzivaju operu, safari atd.

singleshooter Napísal:Jednoducho. Vytvor si v Bingu profil, do profilu si daj svoju stranku a este pridaj do bing fora odkaz a mas backling s PR 8 za 5 minut.

tybi Napísal:singleshooter Napísal:Jednoducho. Vytvor si v Bingu profil, do profilu si daj svoju stranku a este pridaj do bing fora odkaz a mas backling s PR 8 za 5 minut.
Funny guy
Pre tých, ktorí by uverili: Samozrejme, je to blbosť!

singleshooter Napísal:tybi Napísal:singleshooter Napísal:Jednoducho. Vytvor si v Bingu profil, do profilu si daj svoju stranku a este pridaj do bing fora odkaz a mas backling s PR 8 za 5 minut.
Funny guy
Pre tých, ktorí by uverili: Samozrejme, je to blbosť!
Ja sa nechcem hadat, ale podla mna nemas pravdu.
To mas pravdu fany som ale ten link z profilu sa naozaj pocita a je dokonca "folow". Ved mi ho najdu rozne backlink checkery.
napr moj oblubeny je bluebacklinks.com
11 http://www.bing.com/community/members/r ... fault.aspx http://www.aloeveragarden.com 58 follow
ja sa tu bavim o backlinkoch a az teraz som si znovu precital zaciatok a uvedomil ze cela tema je o niecom inom, tak sorry
samozrejme, ze vytvorenie profilu v bingu forume nema ziadny vplyv na zaradenie stranky do bingu.

singleshooter Napísal:You may have heard from people that do not have complete knowledge about Search Engine
algorithms, say that leaving your link on an “inner page” that has a low or 0 Page Rank inside of a high
Page Rank domain will do your link no good. This is completely false.
To show that the above statement is false, just do a search in Google for the word “backlinks”. You will
see an article written by Angela V. Edwards, on the GoArticles article directory. Angela v. Edwards has only used her backlinks on inner pages of high PR authority sites. She holds the NUMBER TWO position in Google out of 13.7 million completing sites, just below the highly searched Wikipedia site. She has done this by using the inner pages of high ranking websites.
Tuto teoriu potvrdzuje aj Cherry Picker sw.
leaving your link on an “inner page” that has a low or 0 Page Rank inside of a high
Page Rank domain will do your link no good

tybi Napísal:Tvrdím, že nemáš spätný odkaz s PR8 za 5 minút tým, že vytvoríš profil na Bingu. Ak máš, ukáž, alebo prestaň obhajovať neobhájiteľné!

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.