Ako na vás pôsobí kathaira.sk

Ako na vás pôsobí kathaira.sk

Poslaťod kathaira v Pia, 22. Okt 2010, 13:52

Zdravím, skúste zhodnotiť eshop Kathaira.sk. Potrebujem nejaký objektívny názor predovšetkým na grafiku, prípadne nejaké tipy, čo zmeniť - zlepšiť z hľadiska SEO. Vďaka.
kathaira

No PageRank information available

Re: Ako na vás pôsobí kathaira.sk

Poslaťod DaTu v Pia, 22. Okt 2010, 22:03

Hm, zaujimava grafika. Na prvy pohlad stranka neposobi ako e-shop (chyba mi tam prvok prveho momentu, ze som na e-shope), ale ked sa "rozklikam", tak pomaly zistujem, ze aj tovar sa tam da nakupit. :-)
Celkovo je grafika pekna, stranka ladi s jej umeleckym obsahom, ok. Ale ten lavy background (machula) je dost rusiva a nezapada do celkoveho layoutu webu (mozno zmenit farbu machule?). Taktiez patkove pismo v e-shope, hm, zaujimave, "nezatracujem" to :-), mozno je to cesta buducnosti, ale momentalne to na mna posobi zvlastne. Aj tie ornamenty, asi by som ich dal prec.
Paci sa mi zobrazeny zoznam vyrobkov, detail vyrobku je vcelku tiez ok.
Nechces si prelozit "Send to a friend"? :-) Lebo zvysok obsahu webu mas v slovencine.
DaTu

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Poslaťod kathaira v Sob, 23. Okt 2010, 00:09

Ďakujem za názor. Farbu tej machule a všetko to tyrkysové som radšej zmenila, bol to len taký dnešný experiment. Áno, vidíš dobre, Georgia - pätkové písma som nijako zvlášť rada nemala, ale do tohto dizajnu sa mi hodí viac, treba to chápať ako dizajnový prvok :), dokonca sa aj lepšie číta. Pôvodne som chcela použiť krajší, no neviem, či konverziu napr. použitím cufónu je vhodné použiť na komplet celý obsah (?) a Georgia je safe font. Send to a friend - opravené. Aký ornament máš na mysli?

A z hľadiska SEO? Vie niekto poradiť?
kathaira

Poslaťod DaTu v Sob, 23. Okt 2010, 22:26

kathaira Napísal:Aký ornament máš na mysli?

V ramci laveho menu a footera.

A z hľadiska SEO? Vie niekto poradiť?

- Nasiel som h2, h3, h4 v nespravnej hierarchii, navyse h1 som ti na ziadnej podstranke nenasiel. Bolo by dobre si to osetrit. Aspon h1.
- Pri niektorych obrazkoch ti chyba parameter alt. Dost dolezite. Dopln si ho.
- Meta description mas len na homepage a este na jednej podstranke. Je dobre ho mat na vsetkych podstrankach.
- Z hladiska pristupnosti by som link http://www.kathaira.sk/content/4-ochran ... ych-udajov neotvaral v novom okne, ale v povodnom (link vo footeri).
DaTu

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Poslaťod kathaira v Ned, 24. Okt 2010, 14:52

dik, pokusim sa v najblizsej dobe opravit..
kathaira

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia