Ako najlepsie vyuzit potencial

Ako najlepsie vyuzit potencial

Poslaťod Creator13 v Štv, 18. Aug 2011, 01:06

Mam jeden eshop. Teraz sa mi podarilo sa mi ziskat kompletny zaniknuty eshop, ktory podobne zameranie ako moj eshop (samozrejme obsah na webe zostal). Akym sposobom by som mal nalozit s danym webom, resp. s danou domenou, aby som co najlepsie podporil svoj hlavny eshop? Mal by som dany eshop presmerovat na svoj hlavny eshop, alebo ho len nejakym sposobom prelinkujem s mojim eshopom? Na eshop nejde vela linkov a z kvalitnych sa da spomenu tak akurat dmoz. Akym sposobom by som najlepsie vyuzil potencial tohto webu? Este zo zakladnych info spomeniem, ze web ma PR 3, ale co sa tyka seo optimalizacie, tak ta je prakticky nulova.
Prečitajte si môj SEO blog - http://www.sportovci.net/seo.php
Creator13

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Re: Ako najlepsie vyuzit potencial

Poslaťod tybi v Štv, 18. Aug 2011, 09:31

Bez toho, aby sme vedeli detaily - o ktoré weby sa jedná, aké majú návštevnosti (z vyhľadávania a celkovo), aké majú spätné odkazy, ti nikto normálnu odpoveď nedá.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Re: Ako najlepsie vyuzit potencial

Poslaťod Creator13 v Štv, 18. Aug 2011, 10:08

Tak skusim par detailov :

Navstevnost minimalna : o web sa uz dlhodobejsie nik nestara
Odkazy na web : do 10 odkazov z katalogov ako smog, best, zoznam atd. plus dmoz.org. To je vsetko. Cize ziadna slava.
V ponuke priblizne 200 produktov s popisom o dlzke jednej vety.
Pagerank : 3

Ide o web sportoveho charakteru. Kedze mam viacero webov sportoveho charakteru, tak rozmyslam, ze by som na ne poslal linky z tohto webu, popripade sa pokusil vymenit 3-4 linky s podobnymi webmi, ale s tym, ze by od nich linky smerovali na moj hlavny eshop. Kedze ide na ten web minimum linkov, tak mi presmerovanie nepride ako najlepsi napad. Treba este nejake detaily? Este som sa s podobnym pripadom nestretol, tak budem rad za kazdy nazor.
Prečitajte si môj SEO blog - http://www.sportovci.net/seo.php
Creator13

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia