peter.nr Napísal:Aha, asi už chápem. Nestačí zabezpečiť, aby fungovali súčasne aj staré aj nové linky, treba zabezpečiť, aby sa staré linky automaticky menili za nové.
Tak je?
Ak áno, skús teraz kliknúť na spomínaný odkaz. Je to tak ok? A znamená to, že by mi to mal dnes Google preindexovať?

peter.nr Napísal:To musím fakt čakať týždne???

Peterw Napísal:Ludkovia, k tejto teme mam este jednu otazku. Zacal som sledovat web cez webmaster tools a nemilo ma prekvapilo, kolko duplicity som objavil. Samotny web ma cca 400 stran a google ich ma zaindexovanych 959, cize sama duplicita, no proste chaozRozmyslal som, vsetky tie duplicitne linky presmerovat cez 301, ale potom mi napadlo, ze by bolo asi jednoduhsie, keby google cely web nanovo zaindexoval. Neviem, ci to je vobec mozne, nejakym sposobom mu zmazat indexovane stranky, ale pre istotu sa to chcem dozvediet od vas. Existuje teda moznost preindexovania celeho webu? Sitemap bol odoslany s novymi linkami
Resp. mi poradte prosim, ake by bolo najvhodnejsie riesenie, dakujem.

Peterw Napísal:Ludkovia, k tejto teme mam este jednu otazku. Zacal som sledovat web cez webmaster tools a nemilo ma prekvapilo, kolko duplicity som objavil. Samotny web ma cca 400 stran a google ich ma zaindexovanych 959, cize sama duplicita, no proste chaozRozmyslal som, vsetky tie duplicitne linky presmerovat cez 301, ale potom mi napadlo, ze by bolo asi jednoduhsie, keby google cely web nanovo zaindexoval. Neviem, ci to je vobec mozne, nejakym sposobom mu zmazat indexovane stranky, ale pre istotu sa to chcem dozvediet od vas. Existuje teda moznost preindexovania celeho webu? Sitemap bol odoslany s novymi linkami
Resp. mi poradte prosim, ake by bolo najvhodnejsie riesenie, dakujem.

txr Napísal:Dalsia moznost je pouzit "canonical" tag v hlavicke kazdej stranky s moznym duplicitnym obsahom, funguje podobne ako 301.
<link rel="canonical" href="http://www.stranka_ktorej_url_preferujem.sk">

tybi Napísal:txr Napísal:Dalsia moznost je pouzit "canonical" tag v hlavicke kazdej stranky s moznym duplicitnym obsahom, funguje podobne ako 301.
<link rel="canonical" href="http://www.stranka_ktorej_url_preferujem.sk">
Ja by som neodporúčal používať záplaty a nesystémové riešenia, keď existuje priamočiare a aj použiteľnosť vylepšujúce riešenie. Navyše ak si testoval rel canonical, určite si si všimol, že nie je veľmi spoľahlivý. Presmerovanie je 100% spoľahlivé.

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.