Chata Miroslav

Chata Miroslav

Poslaťod SiboLM v Sob, 25. Dec 2010, 11:39

Co poviete na tuto stranku: http://www.chatamiroslav.sk/ :P
SiboLM

No PageRank information available

Re: Chata Miroslav

Poslaťod Jaret v Pia, 07. Jan 2011, 12:32

Chýba mi tam patička webu síce tam je údaj o autorovi ale vyzerá to tak ako keby to bol samotný text stránky. Patička webu má byť vždy zvýráznená osobytne navyše to nemáš spravené ako odkaz čo som si všimol a to mi dosť podstatne chýba.
Jaret

Poslaťod txr v Pia, 07. Jan 2011, 14:00

tie animovane vlajocky mi trosku pripominaju rok 1995. Menu "aktivity" je naco, ked kazdy z odkazov smeruje nikam? Deformovane ikonky "Google Maps, Youtube atd" su velmi skarede, tiez hover efekt pre menu polozky, ale to je asi otazka vkusu autora. Tiez su deformovane nahlady obrazkov vo fotogalerii. Jednou vetou: prepac, ale nepaci sa mi to vobec.
txr

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod SiboLM v Ned, 09. Jan 2011, 00:26

Mate pravdu obaja ;) Dakujem, zmenim to ... A co s tymi vlajockami ? Mam dat obycajne obrazky, bude to krajsie ?
SiboLM

Poslaťod Jaret v Ned, 09. Jan 2011, 08:35

Ťažko takto radiť to musiš urobiť ty sám, skús pokukať iné weby a čo to si z nich vezmi ako inšpiráciu pre svoj web tak najlepšie poznáš čo ti bude vyhovovať.
Jaret

Poslaťod newmi v Pon, 10. Jan 2011, 10:45

1. Nazov Chata Miroslav je cely rozmazany - upravit!
2. rozmazane ikony google, youtube, facebook - najst kvalitnejsie a lepsie by ich bolo dat do paticky
3. to pozadie stranky je priserne

a celkovo je ten dizajn velmi slaby, nepozera sa na to moc dobre. Ucelovo to je asi ok ale vravim dojem z dizajnu je zly. Ale co som tak narychlo pozeral ostatne web stranky s rovnakou tematikou, tak tato je na tom este dost dobre.
newmi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia