shaggy Napísal:w1k - osobne si myslím, že je nezmyselné písať podporu napr. vo FF3.6Alpha alebo IE8. Väčšina ľudí nemá ani Firefox 3.5 a môžeme byť radi, že majú aspoň IE7.
A preto CSS3 nevyužívam (resp. iba v malej miere), akýkoľvek štandard bez podpory prehliadačov je pre mňa zbytočný.
Dobrá správa je skôr toto:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php? ... opic=96859

w1k Napísal:stale plati to, ze nemyslim tvorit layout v css3, ale ho iba doplnat, spestrovat..
navyse zahranicny webdesigneri css3 uz zacali pouzivat, pisu sa clanky o nastartovani ineho zmyslania, atd
fidelis Napísal:a pritom je to pecka prehliadac hlavne to real-time vyhladavanie v title-och aj v url aj v bookmarkomch ma uplne dostaloFF rulez

shaggy Napísal:w1k - ty si môžeš dovoliť nečakať na IE, ale väčšina dobrých koderov robí stránky pre ľudí a nie preto, aby si niečo dokázala. Zatiaľ som sa nestretol s prípadom, kedy by som to nedokázal vyriešiť bez CSS.
Postoj - ja urobím stránku, prehliadače sa časom prispôsobia. A ľudia, ktorí majú "nemoderný, zastaralý, zlý" prehliadač majú jednoducho smolu - nie je dobrý. A mimochodom, je CSS3 už riadne prijatý štandard, v ktorom sa nebude nič meniť?

w1k Napísal:napriklad taky pokec.sk pouziva css3.. a preto je dobre uz teraz pouzivat css3 alebo sa ho aspon ucit.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia