dlhy text v paticke-duplicita alebo nie?

Diskusia o SEO technikách - všeobecné rady a návody ako vylepšiť umiestnenie web stránok vo vyhľadávačoch Google, Yahoo, MSN, Seznam a ďalších.

dlhy text v paticke-duplicita alebo nie?

Poslaťod trip v Str, 17. Feb 2010, 10:15

Zaujimalo by ma,ako berie google,ak mam dlhsi text v paticke(nejakych 15 stredne dlhych unikatnych viet obohatenych o nejake klucove slova). tento text sa zobrazuje na kazdej mojej stranke v paticke v ramci mojho webu. moze to byt problem? vdaka za kazdu radu....
trip

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Re: dlhy text v paticke-duplicita alebo nie?

Poslaťod marvas v Sob, 20. Feb 2010, 20:40

nezaujímaj sa ako to berie Google... má ten text prísun pre užívateľa? Pomáha mu v niečom? ... ak áno tak ho tam môžeš nechať... ak nie tak načo ho tam chceš mať...

a neviem ako by ti mal pomôcť na googli text ktorý je po celej šírke webu rovnaký a obsahuje tie isté kľúčové slová?
Vo voľnom čase píšem SEO blog s názvom Martin Vasko o SEO.
marvas

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod trip v Str, 24. Feb 2010, 19:26

marvas Napísal:nezaujímaj sa ako to berie Google... má ten text prísun pre užívateľa? Pomáha mu v niečom? ... ak áno tak ho tam môžeš nechať... ak nie tak načo ho tam chceš mať...

a neviem ako by ti mal pomôcť na googli text ktorý je po celej šírke webu rovnaký a obsahuje tie isté kľúčové slová?

zaujimam sa ako to berie google,pretoze navstevnici pochadzaju 80% z googlu...ten text je informacny,ziadny spam...a nechat ho tam by bola chyba,pretoze by sa vytvorilo pomerne vela url s na 80% duplicitnym obsahom...text som osekal na nejakych 6 viet a za necele 2 dni navstevnost rastie opat hore...

predpokladam ze to pomoze rovnako dobre ako ked mas v title nejaky nazov produktu+ nejake 3 klucove slova, ktore sa nachadzaju tiez po celej sirke webu v title...
trip

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Poslaťod tybi v Pon, 15. Mar 2010, 00:29

trip Napísal:text som osekal na nejakych 6 viet a za necele 2 dni navstevnost rastie opat hore...

Si si istý, že to súvisí? Neviem, ako často indexuje Google tvoje stránky, ale predpokladal by som, že ak urobíš takúto zmenu, tak sa to do dvoch dní neukáže.

Problém by mohol nastať len v tom prípade, ak by tie stránky neobsahovali dostatočné množstvo iného unikátneho obsahu a vyzerali by veľmi duplicitne.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte môj Twitter!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia