duplicita pri prevzatí článku

duplicita pri prevzatí článku

Poslaťod dusanpetras v Štv, 19. Nov 2009, 17:58

Ako sa google postaví k tomuto?

1. napíšem článok na svojom blogu, ktorý niekoho tak zaujme, že ho prevezme. Napríklad aj vybrali.sme.sk. Alebo rovno tlačová agentúra na svoj web, alebo ktokoľvek iný na svoj web. Nebudem penalizovaný ? A ak áno, tak kedy, ak nie, tak preč ?

2. napíšem PR článok, ktorý prasknem na 5 PR webov, s odkazmi na moju stránku. Nastane nejaký problém s duplicitou ? Alebo to bude nakoniec len vec tých PR webov a mňa sa to vôbec nedotkne ?
dusanpetras

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Re: duplicita pri prevzatí článku

Poslaťod tybi v Štv, 19. Nov 2009, 22:40

dusanpetras Napísal:1. napíšem článok na svojom blogu, ktorý niekoho tak zaujme, že ho prevezme. Napríklad aj vybrali.sme.sk. Alebo rovno tlačová agentúra na svoj web, alebo ktokoľvek iný na svoj web. Nebudem penalizovaný ? A ak áno, tak kedy, ak nie, tak preč ?

Predovšetkým by som rád poznamenal, že penalizácia za duplicitný obsah skoro neexistuje! Problém duplicít vyplýva z niečoho iného: http://blog.seochat.sk/2008-05-29/duplicitny-obsah/

Ak tvoj článok niekto preberie, tebe to môže len pomôcť - za predpokladu, že si článok uverejnil ako prvý a že aspoň z niektorých tých prebratých článkov smeruje odkaz na teba ako na originál.

dusanpetras Napísal:2. napíšem PR článok, ktorý prasknem na 5 PR webov, s odkazmi na moju stránku. Nastane nejaký problém s duplicitou ? Alebo to bude nakoniec len vec tých PR webov a mňa sa to vôbec nedotkne ?

Stane sa pravdepodobne to, že sa ti bude počítať len jeden spätný odkaz, z tej stránky, ktorá bude označená ako originál.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť