Duplicita

Duplicita

Poslaťod plsfy v Štv, 27. Okt 2011, 08:42

Zdravim

Robim obmenu svojho webu a chcem tam umiestnit urcite casti zo zakona (napr z obchodneho zakonika). Myslel som najprv, ze to bude mat aj prinos pre moj web, kedze sa tam nachadza dost klucovych slov a podstatne sa mi zvysia interne odkazdy (ktorych mam teraz velmi malo) kedze prepojim jednotlive odkazy paragrafov. Ale potom som si precital tu na webe clanok o duplicite a tak teraz neviem, ci tam tie nove podstranky mam pridat. Budu obsahovat presne to co je v zakone (nema ziaden vyznam parafrazovat zakon). Otazka znie, moze ma to viacej poskodit alebo pomouct?? Pravdaze okrem zakonov tam mam vsetko vlastne originalne texty, ale ked pridam tie zakony, tak objemom budu tvorit vacsiu cast strank.

Vopred dakujem za odpovede!
plsfy

No PageRank information available

Re: Duplicita

Poslaťod tybi v Štv, 27. Okt 2011, 23:17

V tom prípade si najviac pomôžeš, ak odkážeš na tie zákony na inom webe. Inak IMO má zmysel zákon komentovať alebo vysveliť... nie každý zákonom rozumie.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Re: Duplicita

Poslaťod peter.kucerka v Štv, 17. Nov 2011, 11:14

Presne ako napísal Tybi, najlepsie bude ked das akon do citacie a vzdy tam ku kazdemu bodu napises vlastny nazor, vyjadrenie alebo vysvetlenie
Martinus.sk - Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.
peter.kucerka

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť