Ked odstranim obsah z duplicitnych domen a necham ho len na jednej, posunie to tuto stranku vyssie vo vyhladavaniach na google?

vlado Napísal:Vsimol som si ze napr. warezove fora s filmami maju identicke popisy prebrate z csfd.cz. Viackrat som si vsimol ze pri vyhladavani nejakeho filmu ich zorbazilo s rovnakym textom viac rovno pod sebou v top 10. Ale zas su to fora, obsah na nich nie je 1:1.
Ohladne duplicity tu mam prikad, niekto okopcil 1:1 moj blog a nie len moj, ten web kopiruje 1:1 (dokonca aj s obrazkami) x webov a podla alexa ranku sa mu celkom dobre dari aj v navstevnosti.
http://press.rockinfrnz.com/2011/01/07/ ... silvestra/
vs
http://exot.boo.sk/blog/ako-bojovat-pro ... silvestra/
Co si myslite o tom?

xtrixxy Napísal:google nema nic zasadne proti duplolicitnym strankam, copy@paste z inych domen, pokial je ten obsah aspon trosku upraveny.
ja mam na svojich strankach tiez duplicitne texty od slova do slova, trosku som zmenil nazov, nedal som ani ziadne keywords a voala, google ma zobrazi na vyssej pozicii ako je original, ktory ma stonasobne vyssi traffic ako ja.

Webslužby Napísal:xtrixxy Napísal:google nema nic zasadne proti duplolicitnym strankam, copy@paste z inych domen, pokial je ten obsah aspon trosku upraveny.
ja mam na svojich strankach tiez duplicitne texty od slova do slova, trosku som zmenil nazov, nedal som ani ziadne keywords a voala, google ma zobrazi na vyssej pozicii ako je original, ktory ma stonasobne vyssi traffic ako ja.
Predpokladám že časom začne aspoň Google takéto duplicitné texty riešiť ostrejšie, zatiaľ sa však evidentne duplicite na webstránkach darí...

Webslužby Napísal:"to je mozne jedine vtedy, ked bude google schopny uvazovat"
...stačí aby začali uvažovať programátori Google, porovnanie duplicity dvoch textov zvládne jednoduchý PC program resp. v prípade vyhľadávačov nejaký algoritmus.

xtrixxy Napísal:ja mam na svojich strankach tiez duplicitne texty od slova do slova, trosku som zmenil nazov, nedal som ani ziadne keywords a voala, google ma zobrazi na vyssej pozicii ako je original, ktory ma stonasobne vyssi traffic ako ja.

axweb.sk Napísal:a co v takom pripade ked som nasiel slovensky web, ktory mal evidentne texty surovo prelozene cez google translator z ceskeho jakya, vobec dalej neupravene po gramatickej a pravopisnej stranke a ja som tieto prelozene texty jemne prestylizoval, gramaticky a pravopisne upravil + popridaval par KW ?

axweb.sk Napísal:a co v takom pripade ked som nasiel slovensky web, ktory mal evidentne texty surovo prelozene cez google translator z ceskeho jakya, vobec dalej neupravene po gramatickej a pravopisnej stranke a ja som tieto prelozene texty jemne prestylizoval, gramaticky a pravopisne upravil + popridaval par KW ?

cize ked zlodejovi ukradnes kradnuty bicykel, ktoremu on vymenil sedadlo a ty ho prefarbis z cervenej na zelenu tak to uz je podla teba ok a nejedna sa o kradez?

axweb.sk Napísal:cize ked zlodejovi ukradnes kradnuty bicykel, ktoremu on vymenil sedadlo a ty ho prefarbis z cervenej na zelenu tak to uz je podla teba ok a nejedna sa o kradez?
cize preklady biblie a svejka su tiez kradez... ?
Teraz trocha z ineho sudka a hlavne pre tych co povazuju uverejnene preklady za kradez:
Nie vsetci su jazykovo a pocitacovo zdatni aby si prelozili anglicky alebo lubovolny cudzojazycny text vo vlastnej rezii... Je to skor naopak. Predpokladam, ze vsetci tu vieme dobre po anglicky, ale keby jediny manual na pouzitie niecoho co nas zaujima bol len v cinstine, korejcine alebo arabcine tak by sme sa velmi potesili keby ho niekto takto "ukradnuty" preklad zverejnil v nasom rodnom jazyku. Naviac, ziaden preklad nie je kopia originalu 1:1 ale je v tom, ci uz viac alebo menej ale predsa, prekladatelova tvorivost a par hodin sedenia nad slovnikmi.

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.