Duplicitný text položiek

Duplicitný text položiek

Poslaťod Cpk v Pia, 03. Júl 2009, 12:31

Zdravim

Chcel by som sa spytat, pred nedavnom som dokončil na webe cukrárne novu galleriu. Ku kazdej fotke sa pridáva "strčnejší popis". Len ten popis je vymysleny len na jednu tortu a na ostane je kopirovany a len zmenena vahá pripadne druh torty. Titulky som sa snazil odlíšit aspon nazvami tort. Lepšie pochopite ak si ju pozrete:

galeriu najdete na tomto linku: http://domacacukraren.sk/galeria-vyrobkov/torty/index.php?id_kat=1&strana=1

Chcel som sa spytat, ci to google nebude brat ako duplicitny obsah. kedze je vacsina textu totozneho.

dakujem
Naposledy upravil Cpk dňa Pia, 03. Júl 2009, 12:57, celkovo upravené 1
Cpk

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Re: Duplicitný text položiek

Poslaťod tybi v Pia, 03. Júl 2009, 12:57

Problém by ani nebol v tej stránke, ktorú si naodkazoval, ale v tom, že preklik na detail torty neprináša žiadne dodatočné informácie o torte. Buď tam ten preklik na detail a vygenerovanie zbytočnej stránky nie je vôbec potreba, alebo by si každá torta "zaslúžila" detailnejší popis (napríklad vymenovanie jej ingrediencií).
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Re: Duplicitný text položiek

Poslaťod Cpk v Pia, 03. Júl 2009, 13:13

myslis, ze ked to necham tak ako to je...ze to bude google brat ako duplicitu ? Ci tam treba radsej podopisovat tie ingrediencie a podobne..
Cpk

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia