Google index 0

Google index 0

Poslaťod zamecnikv v Pon, 07. Sep 2009, 10:01

Ahojte mam trosicku problem. Vlastnim stranku http://www.europatravel.sk , doposial som nemal problem google mi indexoval 2000-3000 stranok, no posledne 2 tyzdne badam zmeny- a to dost drsne- stale 0 - aspon mi to ukazuje seonastroje.cz , i ked zadam site:www.europatravel.sk - da mi index 812. Snazim si zatial pomoct sam, no som trosku z toho nestastny. Viem ze kazdy mi bude reagovat ci to nerobi nahodou duplicita- no nemyslim si- ved tam je vela mojho...

Dakujem za reakcie a prajem pekny den
zamecnikv

No PageRank information available

Re: Google index 0

Poslaťod tybi v Pon, 07. Sep 2009, 10:32

Je to duplicitou.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod zamecnikv v Pon, 07. Sep 2009, 11:01

tybi Napísal:Je to duplicitou.

ok tybi, ale ja som bol stale v tom ze google nezaindexuje duplicitnu stranku.. a ostatne necha napokoji... a nie ze mi da hned nulu.. a ako si vysvetlujes site:www.europatravel.sk ? tam mu uz duplicita nevadi?
zamecnikv

No PageRank information available

Poslaťod tybi v Pon, 07. Sep 2009, 13:56

zamecnikv Napísal:ale ja som bol stale v tom ze google nezaindexuje duplicitnu stranku.. a ostatne necha napokoji... a nie ze mi da hned nulu..

To sa deje normálne, ak sú duplicitné jedny-dve stránky webu, ak ich je ale veľa, je to inak. Jednak sa mu nechce indexovať do hĺbky štruktúry webu, keďže väčšinou nájde duplicitu. Za druhé, môže web stratiť na dôveryhodnosti.

zamecnikv Napísal:...a ako si vysvetlujes site:www.europatravel.sk ? tam mu uz duplicita nevadi?

Čo si na tom mám vysvetľovať?
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia