google umiestnenie

google umiestnenie

Poslaťod tala v Sob, 10. Sep 2011, 12:43

zdravim,

uz dlhsie sledujem svoju stranku na googli ako dost divne meni svoju poziciu. akokeby mal ten google 2 varianty, ktore v istych intervaloch strieda. napriklad vcera ked som vyhladaval vyraz x (nechcem konkretizovat), bol som na siestom mieste a ked som vyhladaval vyraz y, bol som na piatom. dnes, ked vyhladam take iste vyrazy, uz som na prvom mieste pri vyraze x a na druhom mieste pri vyraze y. a toto uz sa zopakovalo asi piaty krat a meni sa to asi po 2 dnoch. bud som teda na piatom a siestom mieste alebo na prvom a druhom. vie mi o tom niekto nieco povedat?
tala

No PageRank information available

Re: google umiestnenie

Poslaťod txr v Pon, 12. Sep 2011, 07:44

google uz dlhsiu dobu pouziva pre zoradenie aj personalizovane vysledky, ktore zavisia od tvojej nedavnej aktivity. Bud su viazane na tvoje google konto alebo sa ukladaju do cookies prehliadaca. Pre zobrazenie "nepersonalizovanych" vysledkov mozes:
1. vymazat cookies prehliadaca suvisiace s google, alebo najlepsie vsetky
2. pouzit pre zobrazenie vysledkov parameter pws=0; napr. teda http://google.com/search?q=klucove+slovo&pws=0
txr

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod hrki v Str, 14. Sep 2011, 11:12

tala Napísal:zdravim,

uz dlhsie sledujem svoju stranku na googli ako dost divne meni svoju poziciu. akokeby mal ten google 2 varianty, ktore v istych intervaloch strieda. napriklad vcera ked som vyhladaval vyraz x (nechcem konkretizovat), bol som na siestom mieste a ked som vyhladaval vyraz y, bol som na piatom. dnes, ked vyhladam take iste vyrazy, uz som na prvom mieste pri vyraze x a na druhom mieste pri vyraze y. a toto uz sa zopakovalo asi piaty krat a meni sa to asi po 2 dnoch. bud som teda na piatom a siestom mieste alebo na prvom a druhom. vie mi o tom niekto nieco povedat?

umiestnenie zalezi okrem vseobecne znamych (ci neznamych) faktorov aj od:

- lokality kde prave si - google pouziva geolokaciu a vie priblizne urcit kde prave si. podla toho potom vypluje vysledky. napr. na vyraz "knihkupectvo" dostanes ine vysledky ked si za PC v Martine a ine v Bratislave. (mozes si to skusit "nasimulovat", vlavo vo vysledkoch vyhladavania je moznost nastavit lokalitu)

- prihlasenia - prihlasenie na svojom google konte taktiez skresli vysledky a niekedy citelne. okrem toho ze si google "uklada" udaje o tom co hladas ta vie odsledovat aj na socialnych sietach. aj podla toho potom upravuje vysledky (co sa paci tvojim "priatelom" posunie vyssie a podobne).

a nevyhnes sa tomu ani ked sa odhlasis (uz spominane cookies zostavaju).

otazne je, ci sa zaoberat poziciami, alebo radsej haldiet na realny a aj meratelny vysledok optiamlizacie - vyssiu navstevnost z vyhladavacov.
Obrázok užívateľa
hrki

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Poslaťod vlado v Pon, 19. Sep 2011, 04:11

ja len doplnim chalanov, vyuzit mozes aj nastroj napr. uplne jednoduchy http://www.serp.cz/detekce/ultimate/
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia