Mám k tomu pár otázok:
1. dokážem podľa toho zistiť priebežnú hodnotu PR?
2. ako často sa to zvyšuje alebo znižuje?
3. akú zmenu vo výsledkoch môže mať malé zvýšenie?
4. kde stanoviť hranice kedy budem na prvej strane na 3, 2, 1 keyword(s)

FAKAM Napísal:Ak neviem odpovede na tieto otazky tak nemozem sledovat tu statistiku.

FAKAM Napísal:Mám k tomu pár otázok:
1. dokážem podľa toho zistiť priebežnú hodnotu PR?
2. ako často sa to zvyšuje alebo znižuje?
3. akú zmenu vo výsledkoch môže mať malé zvýšenie?
4. kde stanoviť hranice kedy budem na prvej strane na 3, 2, 1 keyword(s)

FAKAM Napísal:makat dalej? myslim ze SEO by mal mat svoj koniec. Ved ak web ma dobry obsah tak ludia budu naneho odkazovat. Nerobil som web preto aby som sa stale sprtal s nejakou optimalizaciou, to je hlupost.

FAKAM Napísal:ale ved obsah nie je SEO si uz preseovany

Dmagician Napísal:Text ktory pises tiez musis tvorit v sulade s tvojimi planmi na SEO optimalizaciu. Musis si zistit ako ludia hladaju to co ty ponukas. Ake slova pritom najcastejsie napisu do policka vyhladavaca a skusit napisat text tak aby bol bohaty na na tie slova a slovne spojenia na ktore sa chces vo vysledkoch vyhladavania umiestnovat. Samozrejme ze mozes ist na to uplne naslepo a bez pripravy ale tym padom mozes prist (napriklad) o urcite percento navstvnikov ktori hladaju tvoj tovar inym sposobom ako si ty ho zvyknuty hladat a pomenuvat. (typicky priklad su cisticky verzus cistiarne.. a pod.)
Nieco take ako dobre urobene ani neexistuje. SEO a web marketing je beh na dlhe trate. Stale sa snazis zistit potreby a reagovat na zmeny prostredia, ci na svoju konkurenciu ktora sa mozno snazi presne o to iste co ty.
On-page SEO sa nesklada len zo splenenia formalnych poziadaviek (dobra struktura html, pristupny obsah, dobre prelinkovanie) ale aj prave toho spominaneho obsahu ktoremu sa moze cato aj struktura ci mapa stranky podla potreby prisposobovat (pridas nove featurky, zjednodusujes, prehadzujes z miesta na miesto, ci na uple ine poodstranky, redizajnues atd. atd... vsetko preto aby si dosiahol lepsi "vykon" webu)
Co sa tyka stranok a podstranok. Stale tu hovorime o jednom webe a koncepcnej praci na nom. Nebavime sa webe "ako psicek a macicka varili tortu" kde je kazda stranka ina.
roman

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia