indiana Napísal:Tento príspevok nebude mať nič spoločné so SEO ale s hostingom hostdodomu.sk, ktorý za ten čas (mesiac a pol) čo u neho hostujem sa ukazal ako najhorsi
1. do nedávna mali na stranke "livechat" na ktorom som nikdy žiadneho admina nevidel.
2. už od začiatku mi tu akosi viazla komunikácia o tom čo som zaplatil a čo nie.
3. odmietli mi zrušiť hosting a vratiť peniaze, pretoze nevideli dovôd. Ja som ich mal kopu.
4. 2 týždenna "skúšobna" lehota ... neregistrujú adresu .com pokiaľ nezaplatíte.
5. CMS mám wordpress. Nejde mi tam uploadovať obrázky, média, dokonca aj htacess som si musel urobiť sám (wp to dokáže urobiť automaticky). Konateľ prisľúbil pomoc ... neozval sa a vyzerá to ako keby som ten problem mal len ja.
6. platím si za 5 gb, v administracii však 2gb priestoru neviem nájsť ...
7. vcera som sa dostal na titulku vybrali.sme

Dnes mi nejde blog

. Trafic som ani z dialky neprekrocil. Nejde o výpadok. Ostatne hosťujúce stranky idú vrátane mojej administrácie. Z google andalytics neprišli žiadne dáta a SAMOZREJME stránka na titulke vybrali.sme. ktora je nefunkčná - vyvodte si dôsledky.
8. niečo mi na tom hostingu riadne smrdi ..., a je najhorsí s akym som sa stretol. A to som si myslel ze admini ktori maju v praci bordel na stole sú najhorši. Ale ich hosting aspoň nerobil také problémy ako hostdodomu.
Hostuje niekto na hostdodomu.sk ? Mate nejake skusenosti s tym ako "riešia" problemy ? lebo mne už došla trpezlivosť.
Som z nich unavený
update - blog uz ide - vypadok asi tak od 7 do 9. Lady sa pohli az ked som napisal mail, ze mi nejde stranka. Odpoved - "co znamena nefunguje ?"
Zdravim, moje meno je Jan Pavlik a jednal som s panom Budayom ohladom webhostingu Host do domu.
Rad by som reagoval na staznosti pana Budaya.
Pan Buday nepochopil vetu pri objednavke "Domeny .sk sa REGISTRUJU IHNED AUTOMATICKY po objednavke, ostatne domeny je potrebne uhradit", co je samozrejme, vacsina ostat. hostingov nerobi nic bez uhrady, my registrujeme .sk okamzite, kedze nie je potrebne ich uhradzat registratorovi ihned.
Pan Buday uhradil webhosting, no platba od neho prisla bez variabilneho symbolu, preto som ho poziadal, aby uviedol, kedy bola platba realizovana vid. vynatok z textu e-mailovej komunikacie medzi mnou a panom Budayom:
"Andrej Buday adresátom Ján
zobraziť podrobnosti 10. máj
Odpovedať
Dobry den, fakturu som zaplatil 07.05.2008 cez internet banking z mojho uctu 6644970018/**** na vas ucet 2620801457/1100. Ale pravdepodobne som nezadal variabilny a konst. symbol. Zaregistrovali ste moju objednavku ? "
Panovi Budayovi bola nasledne po overeni zaregistrovana domena manualne, naco pan Buday reagoval dna 17. maja poziadavkou o vratenie platby, bol som ochotny mu vratit platbu, no domena uz bola funkcna, tak som panovi Budayovi odpisal, ze nevidim dovod na odstupenie od zmluvy, ako ziadal, kedze administracne rozhranie fungovalo OKAMZITE po objednavke a pri objednavke zakaznik akceptoval VOP, v kt. sa uvadza, ze medzinarodne domeny registrujeme az po prijatej uhrade (ktoru zakaznik realizoval bez VS, cize sa nedala identifikovat).
"Dobry den,
nevidim ziaden dovod k odstupeniu od zmluvy - po objednavke ste mohli okamzite vyuzivat administraciu, Vasa domena predsa funguje od 13.5., co sa da samozrejme overit.
J."
Pan Buday na tuto spravu nereagoval.
Dalej nerozumiem, preco zakaznik uhradil hosting, ked sa mu nepacili sluzby v skusobnej lehote - sluzby si mohol riadne otestovat, "domena", resp. obsah jeho konta bol dostupny na docasnej URL, neviem preco potom vyhadzuje na oci, ze nasa skusobna lehota nefunguje.
Nehnevajte sa, ale Wordpress u nas ma cez sto ludi, nepocul som vazne o ziadnej nutnosti nieco manualne editovat a poziadal by som Vas, aby ste si podobne veci nevymyslali.
Zaznamenal som, ked ste pisali ohladom nedostupnosti, zakaznik pisal, ze "mu nefunguje blog", vazne by som uvital napisat aj o aku domenu ide, pri stovkach zakaznikoch je pracne dohladavat domenu.
Napisali ste, ze Vas blog nefungoval, ale nase ostatne stranky nesli, naco som sa Vas spytal, co znamena "nefunguje blog", Vasa odpoved znela:
"Uz ide. Od 7 do 9, pri zadani adresy nevyhodilo ziadnu chybu v prehliadaci, pricom nezacalo nacitavat stranku. "
Preveril som nedostupnost servera, vsetko bolo v poriadku, nas web ako aj weby klientov fungovali v poriadku, nasa dostupnost k dnesnemu dnu robi 99,4 percenta (nezavisly audit).
J.