Ahojte, prosim o radu:
po rozdeleni partnerov vo firme si jeden ponechal web (nazvime ho web1.sk). Ten druhy sa osamostatnil a ponuka tie iste produkty a sluzby. Kedze je z rodiny, chcem mu pomoct s jeho novo pripravovanym webom (nazvime ho web2.sk). Web2.sk (novo pripravovany, na novej domene) ma rovnaky obsah, texty, obrazky ako povodny cca. 3 roky fungujuci web1.sk. Ide celkovo asi o 60 stranok o produktoch - nie je to ale shop. Prekladali to spolu z talianciny a castokrat ide o odborne vzrazy.
Moja otazky na problem duplicity resp. duplicitneho textu:
1.Bude alebo nebude google (yahoo) negativne hodnotit novy web2.sk (pravdepodobne ANO, i ked text nie je kradnuty - partneri ho spolu v povodnej firme zostavovali - je mi jasne zes o tom vyhladavace nevedia)
2.Ak bude google (yahoo) negativne hodnotit web2.sk - pomohlo by ak by som zmenil slovosled vety? Co vsak s technickymi vyrazmi, tam moc toho nepoprehadzujem.
3. Existuje daky nastroj na kontrolu identickho webu
4.Pomohlo by, ak by som dal na povodnu stranku web1.sk link na novy web2.sk (kedze mam pristup aj na povodny web1.sk).
5. povodny web1.sk nie optimalizovany (ziadne pekne url, titles, jedine co sa tam vyuzilo boli Tagy H2,H3,H4)
Prosim o akukolvek radu, aj filozoficku.
dakujem