inClick.sk - intextova reklama

Internetová reklama, ktorá priamo nesúvisí s vyhľadávačmi. Bannerová alebo pop-up reklama, textová reklama, emailová reklama, predaj reklamných plôch na webe, atď.

inClick.sk - intextova reklama

Poslaťod vlado v Štv, 10. Sep 2009, 15:04

Co si o tom myslite? Vznikli len nedavno. Ja velmi intext nemam rad.
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Re: inClick.sk - intextova reklama

Poslaťod Kusi v Str, 07. Apr 2010, 00:46

tak, mam ich chvilku a som spokojny. Na fore to userom nevadi, teda aspon zatial nemam negativne skusenosti a CTR je cez 10 %.
Intext je ale vhodny pre vseobecne weby, nie pre striktne zamerane.
Skúste môj IT Portál a IT fórum
Kusi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod sendvo v Str, 07. Apr 2010, 07:44

ja intext tiez nemam rad a osobne by som ho na ziadny zo svojich webov nedal.. hlavne kvoli tomu ze casto oznacuje nezmyselne slova - spojky, predlozky, pomocne slovesa.. keby sa oznacovali relevantne slova a zobrazovali relevantne reklamy tak by som nad tym uvazoval. a okrem toho je to imho pasca na neskuseneho uzivatela ktory nevie co to to dvojito podciarknute slovo znamena a automaticky klika.. preto ten vysoky ctr
RC modely, RC autá, RC vrtuľníky - od hračiek po profesionálne modely
Obrázok užívateľa
sendvo

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod Ninja22 v Uto, 18. Máj 2010, 09:54

Podla mna je intext skvely v tom, ze reklamy sa ti objavia len vtedy, ked chces, cize citatela zbytocne neotravuju v pripade, ze o ne nema zaujem. Nie je vobec pravda, ze sa oznacuju nezmyselne slova, predlozky a pod. - oznaci sa presne to slovo/slova, ktore si zadavatel reklamy vyberie- je to cisto jeho volba. A hoci su slova na stranke velmi vyrazne a priam lakaju na kliknutie, nemyslim si, ze su pascou, lebo vacsina internetovych navstevnikov ma uz celkom dobry prehlad a vie, co sa za podciarknutym slovom skryva. Nedavno som zaregistrovala prave inclick a dost sa mi pacil, skuste to ceknut.

http://www.inclick.sk/
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 688?ref=ts
Ninja22

No PageRank information available

Poslaťod sendvo v Uto, 18. Máj 2010, 12:25

a ako asi system zisti ze uzivatel nema o intext zaujem? pokial nie si big brother tak to asi tazko zistis :D
praveze zadavatelia vyberaju uplne nezmyselne slova, take ake sa im zdaju atraktivne alebo o ktorych im niekto povedal ze su atraktivne (zeby prevadzkovatel intextu?)
vacsina uzivatelou ma prehlad? mozno tak 15-20% uzivatelov ma prehlad a vedia co je intext a ti praveze neklikaju lebo vedia co to je takze ta reklama ide uplne niekam mimo ako ma.. naco su mi ludia ktory ku mne prisli nechtiac? ja chcem reklamu zacielit na tych spravnych ludi. cloveka ktory si prave cita stranku o filmoch predsa nezaujimaju moje plastove okna

jo a ta prehnane pozitivna reakcia od uzivatela ktory sa zaregistroval prave dnes plus odkaz na facebook to je velmi nenapadne ;)
RC modely, RC autá, RC vrtuľníky - od hračiek po profesionálne modely
Obrázok užívateľa
sendvo

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod Ninja22 v Uto, 18. Máj 2010, 14:15

ja som to nemyslela tak, ze system ma nieco zistovat..bolo to myslene tak, ze je vela ludi, ktorych reklama otravuje a intext sa ti zobrazi iba vtedy, ak naozaj chces a podrzis kurzor na slove..inak mas pokoj..a nehovor mi, ze clovek, ktory aj nepozna intext, si nedomysli, ze zafarbene slovicko asi nebude nejake rozsirenie clanku..:) ak ludia vyuzivaju net, tak ho vacsinou vyuzivaju pravidelne, takze maju aspon minimalny prehlad co ako funguje a ze net je plny reklamy..no a ked si chces reklamu zacielit na tych spravnych ludi, tak si vyber slovo, ktore s tvojou reklamou suvisi a nie slovo "film" na reklamu o plastovych oknach..sak to je iba o tvojom rozhodnuti..
no a tvoje odhalenie je mile, ale asi som to moc v plane nemala skryvat ked som tam hodila ten link, ze? :)
Ninja22

No PageRank information available

Späť na Iná internetová reklama

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia