indexovanie

indexovanie

Poslaťod kristof v Sob, 07. Jan 2012, 10:23

Zdravim, robim optimalizaciu jednej stranky a potreboval by som poradit. Na freehostingovy server, som nahral upravene stranky pricom som tie stare odtial zmazal. Zatial mi google indexuje iba 3 stranky zo 7 a navyse stary nahlad stranky. Da sa to nejako napravit alebo len cakat.
kristof

No PageRank information available

Re: indexovanie

Poslaťod samarket v Sob, 07. Jan 2012, 10:39

Získaj nejaké spätné odkazy. Môže to urýchliť indexáciu, aj ti to pomôže vylepšiť pozície.
Diskutuje s nami o SEO na Facebooku
Obrázok užívateľa
samarket

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod kristof v Sob, 07. Jan 2012, 11:22

So získavaním spätných odkazov začnem o niekoľko dní, nakoľko sa bude obsah stránok a vzhľad ešte upravovať. Teraz by som potreboval presmerovať stránky s www na stránky bez www a vyriešiť duplicitu url, keďže na hlavnú stránku raz odkazujem v tvare domena.sk a raz domena.sk/index.html. Viem, že sa presmerovanie robí prostredníctvom .htaccess a kódom 301 ale neviem ako zistiť, či to host.sk podporuje. A URL vyriešim odkazom na absolutnu adresu.
kristof

Poslaťod Brozman v Ned, 08. Jan 2012, 14:37

Kód: Vybrať všetko
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.domena.tld [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://domena.tld/$1 [L,R=301]

tu je to presmerovanie z www na verziu bez www
Brozman

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod kristof v Ned, 08. Jan 2012, 16:44

Dakujem ti pekne, ale skor by som potreboval zistit, ci ked spravim ten subor ci ho bude ten server podporovat, lebo niekde som cital, ze nie vsetky hostingy ho dovoluju.

Mám problem!?! Pri validaci css vo w3c mi vyhodilo 33 errors. Ale preto, ze na stranke mam css3 a on podporuje do 2.1css. môže to byt zavazna chyba z pohhladu seo?
kristof

Poslaťod FSP v Ned, 08. Jan 2012, 18:32

No však si daj ten súbor na server a hneď budeš vidieť či ti ho podporuje alebo nie.

Validácia z pohľadu SEO nemá prakticky žiadny vplyv.
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod Brozman v Pon, 09. Jan 2012, 20:51

presne ako vravi FSP, my nemame ako zistit ci tvoj server podporuje .htaccess

myslim, ze ak mas solidnejsieho poskytovatela, tak ti musi slapat :)

pamatam si na svoje zaciatky, ked som sa snazil to rozbehat na wz.cz, bohuzial neuspesne :D

a validacia je fakt zbytocna, zamerat sa radsej na kvalitny obsah a linky s poriadnou 100% stavou bez chemickych konzervantov.

ak neveris - http://validator.w3.org/check?uri=googl ... ne&group=0

je pravda, ze takyto hrac si to moze dovolit a myslim, ze vela ludi im z vyhladavania na web nechodi :D
Brozman

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod kristof v Pon, 09. Jan 2012, 22:32

Ked zadam do prehliadača adresu s www tak mi zobrazí stránku ale v riadku zostane adresa s www a až keď kliknem na úvod tak mi to pekne prehodí na absolutnu adresu (absolutnu adresu mam v znacke <a>). Treba čakať na zmenu alebo to jednoducho nefunguje?
kristof

Poslaťod tybi v Pia, 23. Mar 2012, 01:09

kristof Napísal:Ked zadam do prehliadača adresu s www tak mi zobrazí stránku ale v riadku zostane adresa s www a až keď kliknem na úvod tak mi to pekne prehodí na absolutnu adresu (absolutnu adresu mam v znacke <a>). Treba čakať na zmenu alebo to jednoducho nefunguje?

Ak by presmerovanie fungovalo, nikdy by si presmerovanú URL v adresnom riadku vidieť nemal, resp. ak tak len na krátky okamih. Takže nefunguje. Môžeš si to overiť aj tu: http://www.internetofficer.com/seo-tool/redirect-check/
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia