Info o duplicite

Info o duplicite

Poslaťod Peterw v Ned, 28. Jún 2009, 17:31

Ahojte, aky je vas nazor na duplicitu? Moze google brat ako duplicitu linky, ktore sa snazim popisat nizsie.

Dajme tomu, ze predavam napr. boxerské rukavice, ktore mam v kategorii "boxerske rukavice" a v tejto kategorii mam viacero druhov boxerskych rukavic, kde pri kliknuti na detail maju jednotlive tovary title a description na zaciatku rovnaky a to napr.: Boxérske rukavice znacky xyz a iny dalsi druh rukavic ma title a description Boxérske rukavice znacky zxxyz. Asi tieto dva linky bude brat google na frázu boxérske rukavice ako duplicitu, vsak? Dakujem.
Moja tvorba: sexshop, moja vizitka: blog.
Peterw

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Re: Info o duplicite

Poslaťod tybi v Ned, 28. Jún 2009, 18:35

:lol: Prečítal si si po sebe svoju otázku? Pýtaš sa, či "Boxérske rukavice" je duplicitný výraz s výrazom "Boxérske rukavice". Ak si prejdeš písmenko po písmenku, naozaj zistíš, že sú to dva rovnaké výrazy. :mrgreen:

Lenže ja si domyslím, na čo si sa chcel spýtať... Išlo ti o to, či zahrnúť alebo nezahrnúť výraz "Boxérske rukavice" do title-u každej tej podstránky. Najpravdepodobnejšie áno, ale záleží na rozbore kľúčových slov... či náhodou nie je hľadaný iný tvar toho kľúčového slova (jednotné vs. množné číslo vs. synonimum vs. vyskloňované vs. s pridaným kľúčovým slovom, atď.)

Stránkami "Boxérske rukavice znacky zxxyz" totiž cieliš long tail klúčové slová ako napr. "Boxérske rukavice zxxyz", "zxxyz Boxérske rukavice", "cena boxérskych rukavíc zxxyz", apod. Priamo pre výraz "Boxérske rukavice" sa budeš snažiť umiestňovať svoju stránku kategórie, kde sú vymenované všetky značky.

Prikladám článok o duplicitnom obsahu z blogu: http://blog.seochat.sk/2008-05-29/duplicitny-obsah/
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod Peterw v Ned, 28. Jún 2009, 20:06

Tybi, diky moc :) Presne tak som to myslel, ako si to pochopyl :)

Cize rekapitualcia :

Ak optimalizujem napr. hlavnu ponuku na "boxerske rukavice" a dalsie jednotlive podstranky budu v title niest nazov "Example XYZ boxerske rukavice" tak to nebude problem?

PS: Este jedna otazka, ako je to s diakritikou pre google?
Peterw

Poslaťod Peterw v Ned, 28. Jún 2009, 20:32

Tybi, este jednu otazocku mam. Ako je to v pripade (teraz mam na mysli hlavnu stranku, ktoru optimalizujem na "boxerske rukavice"), neviem, co je lepsie do title uvadzat, či "boxerske rukavice, box rukavice, boxeristicke rukavice"
alebo "rukavice box, boxeristicke, boxerske" alebo "boxerske, boxeristicke, box rukavice" - tu viem, ze klucove slovo rukavice je najdalej, ale v adsense som si vsimol, ze najviac vyhladavane je boxerske rukavice, box rukavice a boxeristicke rukavice.

Tiez ma zaujima, ci v priklade "boxerske rukavice, box rukavice, boxeristicke rukavice" google slovo "rukavice" nebude brat ako spam. Dakujem.
Peterw

Poslaťod tybi v Ned, 28. Jún 2009, 20:57

Peterw Napísal:Ak optimalizujem napr. hlavnu ponuku na "boxerske rukavice" a dalsie jednotlive podstranky budu v title niest nazov "Example XYZ boxerske rukavice" tak to nebude problem?

Problém to nebude, len to možno nebude optimálne, záleží na rozbore kľúčových slov.

Peterw Napísal:PS: Este jedna otazka, ako je to s diakritikou pre google?

Hľadaj pred tým, než sa spýtaš... už sa to tu rozoberalo:

http://www.seochat.sk/vyhladavanie/?cx= ... C5%A5#1198

Peterw Napísal:Tybi, este jednu otazocku mam. Ako je to v pripade (teraz mam na mysli hlavnu stranku, ktoru optimalizujem na "boxerske rukavice"), neviem, co je lepsie do title uvadzat, či "boxerske rukavice, box rukavice, boxeristicke rukavice" alebo "rukavice box, boxeristicke, boxerske" alebo "boxerske, boxeristicke, box rukavice" - tu viem, ze klucove slovo rukavice je najdalej, ale v adsense som si vsimol, ze najviac vyhladavane je boxerske rukavice, box rukavice a boxeristicke rukavice.

Bez rozboru kľúčových slov? Neviem, anilen netuším.

Peterw Napísal:Tiez ma zaujima, ci v priklade "boxerske rukavice, box rukavice, boxeristicke rukavice" google slovo "rukavice" nebude brat ako spam. Dakujem.

Ako spam to určite brať nebude, ale opakovanie slov v title-och nie je dobrý nápad, pretože: http://www.seochat.sk/title-stranok/
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod Peterw v Ned, 28. Jún 2009, 22:32

OK, diky za info :)
Peterw

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia