Petronelka Napísal:No jasne a google reklamu si budem platit do konca zivota
Ja nechapem ako tu ostatní pisu,ze sa im zdvihol Page Rank z 0 na 3 a pod...
Asi boli odmeneni od google.....

Creator13 Napísal:Ako ti napisal Peter Kucerka, tak tam mas velmi vela nedostatkov a vobec sa necudujem, ze si to na prvu stranku nedotiahla. Nedavno som mal cest zoznamit sa so systemom flox a podla mna je ten system znacne obmedzeny a urcite by som v nom asi eshop nerobil.

peter.kucerka Napísal:Petronelka Napísal:No jasne a google reklamu si budem platit do konca zivota
Ono to moze byt aj tym ze ten eshop mas jednoducho zly.
Ale tak v skratke - zbytocne dlhe title, na celom webe
Titulky a alty na linkoch mas vsade tie iste (minimalne v menu)
obrazky nemaju priradene alty,
stranka nieje validna,
obsahuje nekvalitne vnutorne prelinkovanie (co to je nepoviem)
Nema breadcrumbs
nema sitemap.xml
Ziadne kvalitne spatne odkazy!!!!!!!!!!!
Toho je vela, hlavne ja ako zakaznik by som na takom hroznom odflaknutom eshopoe nenakupoval. SEO nieje vsetko, seo ta nedostane z kase pokial mas fakt eshop na ktorom nebude nikto nakupovat
A hlavne co sa tyka reklamy casto byva efektivnejsia ako kratkodobe seo. Lebo SEO je beh na dlhe trate, a ked ti teraz niekto spravi onpage neznamena ze za pol roka, rok nepadnes na dno

Creator13 Napísal:Pri konkretnych produktoch nie je mozne nastavit iny title ako url. Pri niektorych produktoch je to z marketingoveho hladiska dost velka nevyhoda. Takisto nie je mozne pri produktoch vyplnit description. Tym padom je pri produktoch rovnaky description.
shuster Napísal:peter.kucerka Napísal:Petronelka Napísal:No jasne a google reklamu si budem platit do konca zivota
Ono to moze byt aj tym ze ten eshop mas jednoducho zly.
Ale tak v skratke - zbytocne dlhe title, na celom webe
Titulky a alty na linkoch mas vsade tie iste (minimalne v menu)
obrazky nemaju priradene alty,
stranka nieje validna,
obsahuje nekvalitne vnutorne prelinkovanie (co to je nepoviem)
Nema breadcrumbs
nema sitemap.xml
Ziadne kvalitne spatne odkazy!!!!!!!!!!!
Toho je vela, hlavne ja ako zakaznik by som na takom hroznom odflaknutom eshopoe nenakupoval. SEO nieje vsetko, seo ta nedostane z kase pokial mas fakt eshop na ktorom nebude nikto nakupovat
A hlavne co sa tyka reklamy casto byva efektivnejsia ako kratkodobe seo. Lebo SEO je beh na dlhe trate, a ked ti teraz niekto spravi onpage neznamena ze za pol roka, rok nepadnes na dno
Tiez som si niekedy myslel ze validita kodu webu moze pomoct SEO. Bohuzial to nieje vobec pravda. Kaslat na validitu.

Ano, to máte pravdu. Vieme že je to nedostatok a je to vyriešené v novej verzii Floxu, ktorú práve testujeme na 3 eshopoch a pripravujeme na ostré spustenie.

Creator13 Napísal:Ano, to máte pravdu. Vieme že je to nedostatok a je to vyriešené v novej verzii Floxu, ktorú práve testujeme na 3 eshopoch a pripravujeme na ostré spustenie.
A kedy sa planuje spustenie? Ked som sa informoval, tak mi bolo povedane, ze az koncom roka.
Ján Januška Napísal:Dobrý deň Petronela,
bohužiaľ vám chýbajú základné spojitosti v SEO.
Ak viete anglicky, určite siahnite po knihe The Art of SEO. Nájdete v nej, čo SEO skutočne obnáša a poradí, ako vyťažiť z vyhladávačov čo možno najviac.
Ak nemáte na to čas, skúste školenie SEO od Mareka Prokopa.

Presný termín spustenia máme zakázané hovoriť- pre istotu, aby všetko vyšlo ako má
. Tak konkrétny termín radšej neprezradím. Nový redakčný systém z môjho pohľadu je plne funkčný, otestovaný, je tam výrazne viac funkcií ako má súčasné Maximum, ale ešte tam treba čo-to dotiahnuť. Jeden z cieľov je aby bez problémov vedeli prejsť aj veľké eshopy ala Mall, Alza, aj chceme výrazne do budúcna viac customizovať.

Alebo školenie SEO od Seochatu

jtt Napísal:Ten presovsky informacny system je preco chybny ? Na ake slova to optimalizujes ?
Ja som skusil hladat slovo presov a je to tam tusim na 3.pozicii...

Na vyhladavanie aktualnych udalosti. Bud podujatia, alebo clanky. Jednouho vo vysledkoch google uprednostni ine weby, aj ked su urobene horsie. Neviem ako sa vzajomne ovplyvnuje pagerank a kvalita webu co sa tyka SEO.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.