Keywords vs. Google - optimalizacia

Keywords vs. Google - optimalizacia

Poslaťod neonko v Str, 14. Júl 2010, 07:18

Zdravim,
nie je mi uplne jasna jedna vec ohladne klucovych slov. Mam taketo klucove slova:
<meta name="keywords" content="spodné prádlo, spodne pradlo, spodné prádlo dámske, spodne pradlo damske, dámske spodné prádlo, damske spodne pradlo, prádlo, pradlo" />

zaujima ma, ze ked zakaznik da v google vyhladat vyraz:
spodne pradlo
ci moju stranku najde podla vyrazu z keywords spodne pradlo, alebo podla spodne pradlo damske alebo podla damske spodne pradlo alebo to najde ked budem mat len 1 z tychto klucovych slov. Ci sa berie podobne ako v Google AdWords volna zhoda a teda by to malo najst v kazdej z tychto fraz, alebo sa berie presna zhoda, alebo cim viac takychto fraz tym lepsie?

Ide mi o to ze sa snazim zredukovat pocet kludovych slov, ale nechcem stratit pozicie vo vysledkoch vyhladavania na dane klucove slovo.

Dakujem za kazdu radu.
Obrázok užívateľa
neonko

No PageRank information available

Re: Keywords vs. Google - optimalizacia

Poslaťod Lier v Str, 14. Júl 2010, 10:19

No v prvom rade by som Keywords neprikladal až takú veľkú váhu. Sú stránky ktoré ho ani v kóde nemajú a sú na tom dobre. Totiž existujú podstatnejšie faktory, ktoré definujú na ktoré kľúčové slovo budeš na popredných miestach, alebo sa zobrazovať aspoň v prvej strane. Napríklad Key v obsahu, relevantnosť key k obsahu. Odkazy. Obsahy stránok ktoré na teba odkazujú a ... .
No pokiaľ chceš dávať ten kewords, tak určite tam daj iba tie key ktoré sa nachádzajú v obsahu. Ja sa riadim pravidlom max 3 key na jednu podstránku. No samozrejme je to moje pravidlo.
A k otázke. Ak to berieme len z aspektu keywords, tak dávam slovo Zhode. No a či dať spodne prádlo dámske, alebo dámske spodne pradlo? Ja pokiaľ nepoužijem nastroj, ktorý mi ukáže počet vyhľadávaní, tak skúsim použiť seba. Opýtam sa. Ako by som to vyhľadal ja? No a mam to. ;)
Marian Rohal
Obrázok užívateľa
Lier

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod tybi v Sob, 17. Júl 2010, 09:37

Lier Napísal:No v prvom rade by som Keywords neprikladal až takú veľkú váhu. Sú stránky ktoré ho ani v kóde nemajú a sú na tom dobre.

V prvom rade by som meta keywords neprikladal vôbec žiadnu váhu! Google sa riadi textovým obsahom stránky, meta keywords ignoruje.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod Lier v Sob, 17. Júl 2010, 20:03

:)
Marian Rohal
Obrázok užívateľa
Lier

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia