kluc. slovo s diakritikou a bez

kluc. slovo s diakritikou a bez

Poslaťod ulrichp v Štv, 04. Aug 2011, 08:42

zdravim, mam stranku ktora bezi pod wordpressom a pouzivam tam plugin "All in One SEO Pack". Ide mi vsak o to ze ak dam do google.sk klucove slovo (typicke pre moj web) bez diakritiky tak som na prvych miestach, ak vsak dam klucove slovo s diakritikou tak ma to hadze uplne dozadu. Ako priklad: hračky vs. hracky. Viete m poradit v com je problem a ako na neho?
ulrichp

No PageRank information available

Re: kluc. slovo s diakritikou a bez

Poslaťod jeriko v Štv, 04. Aug 2011, 08:47

Ahoj, problém je zaujímaví mozes prosím napisat o ktoru stranku ide? Rad by som sa pozrel na nu...
jeriko

Poslaťod ulrichp v Štv, 04. Aug 2011, 09:04

ok, nie je problem. stranka je http://www.restrukturalizacie.sk a slova su teda:
restrukturalizacia vs. reštrukturalizacia alebo restrukturalizacie vs. reštrukturalizácie.
Napadlo ma ci to nemoze byt v tom ze plugin nie je prelozeny, je v anglictine, ale neviem....
ulrichp

Poslaťod peter.kucerka v Štv, 04. Aug 2011, 11:48

Problem nieje v diakritike ani v prelozeni ale v tom ze mas plugin a cely wordpress velmi nahovno nastaveny.
All in One SEO pack je jeden z najlepsich WP seo pluginov ale nezachrani ta ak ho mas fakt zle nastaveny. Plus zle nastaveny wordpress.

A na kvalitne seo ani ten plugin nestaci
Martinus.sk - Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.
peter.kucerka

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia