klúčové slovo

klúčové slovo

Poslaťod Kyrian v Uto, 29. Dec 2009, 19:46

Chcel by som sa spítať na vyhodnocovanie relevantnosti kľúčových slov v textoch podstránok pre zobrazovanie hlavnej stránky vyššie vo výsledkoch vyhladávania na kľúčové slovo obsiahnuté rovnako v nadpise celého webu ako obsiahnutého v textoch podstránok.

Inými slovami: Chcem vedieť, či má na vyššie umiestenie hlavnej stránky webu vo vyhladávaní kľúčového slova " XY" - "názov webu" vplyv aj zastúpenie toho istého slova "XY" aj na iných než hlavnej strane webu.

Myslím že áno, ale chcel by som vedieť, či v tom nieje rozdiel pokial ide o jednotlivé konštrukcie podradených a nadradených stránok. Možno som to mal napísať hned´v úvode.
Možno je rozdiel pokial sa jedná o jednotlivú stavbu nadradených a podradených stránok. Pokial áno, tak rád by som si prečítal váš nazor a čo-to sa o tom viac podozvedal. Konkrétne mám tieto stránky a zdrojový kod na čítanie je vám k dispozícii, lebo predpokladám, že by v tom mohli byť špecifiká
Kyrian

No PageRank information available

Re: klúčové slovo

Poslaťod tybi v Štv, 14. Jan 2010, 16:09

Kyrian Napísal:Inými slovami: Chcem vedieť, či má na vyššie umiestenie hlavnej stránky webu vo vyhladávaní kľúčového slova " XY" - "názov webu" vplyv aj zastúpenie toho istého slova "XY" aj na iných než hlavnej strane webu.

Áno samozrejme, všetky preodkazované stránky webového sídla sa navzájom ovplyvňujú. Pridaním kľúčového slova XY na všetky podstránky môže stúpnuť relevantnosť stránky, ktorá cieli dané kľúčové slovo, tým, že celá doména bude viac vypadať, že je o danom slove. Ale!!! Nie je to niečo, čo by bolo smerodatné. A hlavne takéto snahy môžu viesť k tomu, že to bude spamové alebo veľmi rušivé pre používateľa. Ak budeš prirodzene písať pre stránky, aj tak sa nevyhneš častému používaniu tých správnych slov.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia