- Kód: Vybrať všetko
http://www.madona.sk/profiles/
Dakujem.
http://www.madona.sk/profiles/

Sexiclubs Napísal:No stala sa mi taka vec, ze od tej doby, ked sa odkaz umiestnil, tak po 1. dni, som zacal vypadavat v google. Mal som to tam 5 dni a za ten cas som poklesol neskutocne na velmi vyznamne klucove slova.
Teraz som odkaz dal odstranit a pravdepodobne poziadam google o prehodnotenie.
Najviac ma hneva, ze sa to stalo tesne pred vianocamiJe to neopisatelne, ako google dokaze znicit tak velku snahu.
Ich stranka podla mna nie je vobec zla, len momentalne zmenili celu strukturu stranky + design a to pravdepodobne narusilo nedoveru v google na urcite obdobie. To je iba moj nazor.
Ach fakt neviem co mam spravit, ked google v takejto rychlosti narusi vsetky moje kvalitne umiestnenia. Pokles navstevnosti zo strany google bol zhruba 70% z jedneho dna na druhy. Ak by sa niekto nasiel, kto by sa na to vedel blizsie pozriet aj za financnu odmenu, tak ma prosim kontaktujte.
Dakujem
Sexiclubs Napísal:No stala sa mi taka vec, ze od tej doby, ked sa odkaz umiestnil, tak po 1. dni, som zacal vypadavat v google. Mal som to tam 5 dni a za ten cas som poklesol neskutocne na velmi vyznamne klucove slova.
Teraz som odkaz dal odstranit a pravdepodobne poziadam google o prehodnotenie.
Najviac ma hneva, ze sa to stalo tesne pred vianocamiJe to neopisatelne, ako google dokaze znicit tak velku snahu.
Ich stranka podla mna nie je vobec zla, len momentalne zmenili celu strukturu stranky + design a to pravdepodobne narusilo nedoveru v google na urcite obdobie. To je iba moj nazor.
Ach fakt neviem co mam spravit, ked google v takejto rychlosti narusi vsetky moje kvalitne umiestnenia. Pokles navstevnosti zo strany google bol zhruba 70% z jedneho dna na druhy. Ak by sa niekto nasiel, kto by sa na to vedel blizsie pozriet aj za financnu odmenu, tak ma prosim kontaktujte.
Dakujem

Sexiclubs Napísal:Ak si pamatas, tak podobny problem som mal aj so sexiclubs. Z jedneho dna na druhy som uplne vypadol. Ano cakal som. Dnes je to uz zhruba 5 mesiacov a stale sa nic nezlepsilo. Proste som stale na poslednych poziciach. Takze cely portal mozem zabalit. Pripadne pockam este chvilku.
Sexiclubs Napísal:Pri tomto webe som bol vsak obzvlast opatrny, aby som nespravil nic zle. Zaregistroval som sa do katalogov v priebehu 1 az 2 mesiacov. Nerobil som to naraz. Keywords, description a url linky som nikdy nemenil od spustenia stranky. Vzdy som aktualizoval iba dane produkty. Spatne odkazy som mal zhruba na 3 strankach. Ani o jednej by sa nedalo povedat, ze by mali byt zle pre mna.
Na madone.sk som reklamoval uz dlhsi cas. Ked spravili redizajn, tak sme museli navrhnut novu alternativu na moju reklamu. Pridali sme teda tento novy odkaz. Ako som spominal tak par dni po tom, som uplne klesol v google.
Neviem cim to je. Ak vsak pochopis moju situaciu z pred 5 mesiacov tak som uz velmi opatrny. Idu vianoce a za toto obdobie sa da zarobit viac ako za celeho pol roka. Preto som velmi nervozny.

tybi Napísal:OK, tak som sa na to pozrel... pozri sa sem: http://www.google.com/search?q=site%3Amadona.sk
Ani jedna stránka z Madona.sk nie je indexovaná, tzn. o tvojom odkaze Google nevie. Tak rýchlo sa to však prejaviť nemohlo, takže problém bude aj v niečom inom.

Sexiclubs Napísal:Tybi ja tam vidim zhurba 811 odkazov. To znamena, ze to je zaindexovane. Oprav ma ak sa mylim. Jedine v com vidim problem ja, ze google ma na novej "madone" uz nenasiel na tych poziciach ako predtym, kedze som zmenil umiestnenie odkazu. Zistil teda, ze som tam neni ( prvych par dni po redizajne som tam este nemal reklamu az po nejakom tyzdni) a tym padom oslabil moju poziciu vo vyhladavani. Oslabil ju vsak tak strasne vela, ze tomu nerozumiem.
Sexiclubs Napísal:Ale tato teoria sa mne osobne zda byt ako blbost. Neviem si to vsak inak predstavit.
Nemyslis si, ze by to mohlo mat docinenie s bojom v konkurencii? Nemohol ma niekto nahlasit cez google webmastera, ze porusujem pravidla? Nie som si vsak vedomi, ze by som nejake niekedy porusil.
Sexiclubs Napísal:Mas nejake konkretne skusenosti s tym, ze ak si poziadal google o prehodnotenie stranky, tak ti vysli aj v ustreti?

Sexiclubs Napísal:Tie si myslim, ze kvoli tomuto odkazu by to nemalo byt. Zhoda nahod sa to vsak udialo po jeho vlozenie na stranku.
Osobne sa priklanam k tomu, ze ma niekto nahlasil v google ako nejaku nedoveryhodnu stranku z dovodu konkurencie.
Sexiclubs Napísal:Este jedna moznost ma napada a to je to, ze dalsie e-shopy predavaju moj tovar, ktory si uploaduju cez xmlko. To znamena, ze maju tie iste texty ako ja. Google by vsak mal rozpoznat, kto je zdrojom tychto textov.

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.