dwarf Napísal:Vdaka za odpoved ale tu hornu listu som tam dal asi tyzden dozadu a prepad je uz vyse 2 mesiace. Cize listu prec-OK.
dwarf Napísal:Ale vsetky tie odkazy su moje weby cize ako si ich vzajomne prelinkovat aby to malo co najvacsi ucinok. A to ze som rucne dohadzoval to je fakt. NEdaval som to ziadnej firme a snazil som sa menit aj popis aby to nebolo uplne rovnake.
dwarf Napísal:Este otazka. Ako davat text do odkazu na stranku. CIze co by to malo obsahovat? Nazov webu na ktory odkazuem? Klucove slovo? Malo by to byt vzdy ine? Dakujem za kazdu radu.

dwarf Napísal:Vdaka za rychlu odpoved. Este otazka. Tie odkazy su nerelevantne koli comu? Koli slabemu PG, koli rozlisnemu obsahu alebo....
dwarf Napísal:Je ten prepad naozaj hlavne koli odkazom alebo by si poradil este nieco upravit?
dwarf Napísal:Obsah sa snazim pisat co najlepsie aj na kluc slova ale samozrejme pre zakaznikov aj ked opisat 200 pomaly tak istych tovarov je prakticky nemozne.
dwarf Napísal:Este otazka ohladom duplicity. Ma to az taky vyrazny vplyv na vyhladanie? DAKUJEM

dwarf Napísal:Zdravim.
Este mam par otazok a poprosil by som o radu a vysvetlenie.
Ako zistim odkazy na svoje stranky? staci napisat do google okna link:www.69shop.sk alebo existuje aj iny nastroj. Jedna sa o to ze ked som pozrel par konkur. webov nemal som pocit ze by mali relevantnejsie odkazy. Nevravim ze nemaju ale ten rozdiel......
Dalsia vec. Pozeral som v google webmast odkazy a teda na moju stranku odkazuju 10-100-vky odkazov z 1 webu. A to pri viacerich strankach To asi nieje moc dobre ze ..?
Dalsia vec. V GWT mi ukazuje napr poziciu slova eroticke pomocky na 5 mieste ale realne to tak nieje. A to je takmer pri vsetkych slovach. Ale zase napr sexshop online ma 2 miesto a to sedi-je to uz dlhodobejsi trend. Kde je problem ak sa to tak da povedat?
Za dalsie stava sa ze dost webov mi kradne popis a google ich umiestnuje vo vysledkoch pred moj web. Je to asi ze je ten web relevantnejsi ale da sa tomu zabranit. Uz ma nebavi vypisovat aby ten text zmazali atd....
Dopredu vdaka za odpoved

dwarf Napísal:JOJO trochu som to prehnal ospravedlnujem sa.

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.