Neindexovanie / index refresh

Neindexovanie / index refresh

Poslaťod hutator v Str, 18. Nov 2009, 13:27

Zdravim, momentalne pracujem na jednej stranke, no mam mensi problem.

Uploadol som na web starsiu verziu, ktora ma v sebe vela chyb a este vobec nie je dokoncena (chybaju jej meta tagy, title a pod.), bohuzial ju ale google uz stihol zaindexovat. Upravil som teda robot.txt aby zakazal indexovat vsetky stranky, no na to je uz neskoro. Chcel by som vediet, ako postupovat, aby google zaindexoval novu hotovu verziu stranky po uploadnuti, resp., ako dlho trva kym ju preindexuje? Samozrejme, ked to tam nahodim, upravim aj robot.txt.
Dakujem za akekovlek odpovede.
hutator

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Re: Neindexovanie / index refresh

Poslaťod tybi v Str, 18. Nov 2009, 21:32

Kopírujem zo stránky http://www.seochat.sk/indexacia-stranok/

Frekvencia indexovania je pre každú stránku rôzna a závisí predovšetkým na dvoch faktoroch:

* PageRank - PageRank určuje relatívnu dôležitosť stránky. Dôležitejšie stránky zasluhú častejšiu indexáciu, preto stránky s vyšším PageRankom sú indexované častejšie.
* Frekvencia zmeny obsahu - Keďže vyhľadávače chcú, aby bol ich index čo najčerstvejší/najaktuálnejší, stránky, ktoré menia často obsah, indexujú častejšie než tie, ktorých obsah sa nemení vôbec.

Reindexovaniu môžeš dopomôcť predovšetkým 301 presmerovaním starých URL na nové a poprípade aj nahraním sitemap.xml.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod jeriko7 v Pon, 23. Nov 2009, 13:51

To isté sa mi stalo asi pred pol rokom. Ked sme uploadli uz konecnú stránku, zacali sme pracovat na brutálnom link - buildingu a ..... stránka isla nejaky cas so starym indexom ale asi po dvoch mesiacoch ked uz bolo viac cerstych indexovanych stránok tak proste google sa spametal a vybral s indexu straré stránky. Samozrejme skusal som dat najavo dolezitost mojej stranky napríklad so zvysením index ratingu vo webmaster tools.

Nehehe

B.R
Daniel Varga
jeriko7

No PageRank information available

Poslaťod hutator v Uto, 05. Jan 2010, 09:38

tybi Napísal:Kopírujem zo stránky http://www.seochat.sk/indexacia-stranok/

Frekvencia indexovania je pre každú stránku rôzna a závisí predovšetkým na dvoch faktoroch:

* PageRank - PageRank určuje relatívnu dôležitosť stránky. Dôležitejšie stránky zasluhú častejšiu indexáciu, preto stránky s vyšším PageRankom sú indexované častejšie.
* Frekvencia zmeny obsahu - Keďže vyhľadávače chcú, aby bol ich index čo najčerstvejší/najaktuálnejší, stránky, ktoré menia často obsah, indexujú častejšie než tie, ktorých obsah sa nemení vôbec.

Reindexovaniu môžeš dopomôcť predovšetkým 301 presmerovaním starých URL na nové a poprípade aj nahraním sitemap.xml.

Jedna sa o web http://www.plastovevizitky.sk

pred par dnami som zmenil robots.txt, povolil som pristup robotom na stranku, no vo webmaster tools je stale stara verzia. Mam este pockat? Diky

edit: takisto sa mi nedario vygenerovat novu sitemapu (skusal som niekolko generatorov)
hutator

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia