Nový web a 301 redirect

Nový web a 301 redirect

Poslaťod gedeon v Pia, 19. Aug 2011, 16:17

Ahojte,

robím jeden nový web, ktorý nahradí ten starý. Štruktúra webu bude úplne iná, takže použijem 301 redirect pre stránky, ktoré budú aj na novom webe.

Ale neviem čo s tými stránkami, ktoré už na novom webe nebudú? Spraviť redirect na úvodnú alebo inú relevantnú stránku? Alebo je nejaký lepší spôsob ako toto vyriešiť?
gedeon

No PageRank information available

Re: Nový web a 301 redirect

Poslaťod hrki v Pia, 19. Aug 2011, 17:48

v podstate si si odpovedal sam :) co ma nejaky relevantny ekvivalent, to presmeruj na dane podstranky, a pre co nemas relevantne podstranky to presmeruj na homepage.
Obrázok užívateľa
hrki

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Poslaťod gedeon v Pon, 22. Aug 2011, 09:54

Ešte by ma zaujímalo ako to bude vyzerať v Google indexe. Relevantné stránky, ktoré presmerujem cez 301 redirect, ich URL aj ostatné metadata v indexe sa aktualizujú podľa stránky, na ktorú robím redirect.

A čo bude s tými nerelevantnými, ktorým spravím redirect na Home page? Oni sa všetky nemôžu aktualizovať v indexe podľa Home page, lebo to by som mal samé duplicity v indexe.
gedeon

No PageRank information available

Poslaťod hrki v Pon, 22. Aug 2011, 10:51

301 znaci permanentne presmerovanie. googlu tym vlastne povies ze to co bolo na starej URL je teraz na novej. staru tak vyradi z indexu a v uvahu bude brat len novu. duplicity tam nemaju preco vznikat.
Obrázok užívateľa
hrki

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia