Odstránenie webových stránok z google

Aké rôzne nástroje pre SEM (search engine marketing) používať, ako hodnotiť štatistiky webu, diskusia hlavne o Google produktoch - Analytics, Webmaster Tools.

Odstránenie webových stránok z google

Poslaťod Peterw v Uto, 21. Okt 2008, 11:10

Ahojte, začal som si odstraňovať jednotlivé nefunkčné webové adriesy z google za pomoci webmaster tools a po zadaní požiadavky na odstránenie konkrétnej webovej adresy mi google odoprel odstránenie. Napísal mi dôvod "Obsah, který jste odeslali a který má být odstraněn z mezipaměti, se objevuje na aktivní stránce třetí strany". Čo to presne znamená? Veľmi tomu nerozumiem, kto je tretia strana? Ako mám danú URL adresu vymazať, keďže stránka už neexistuje? Mám všetky neexistujúce stránky presmerované na homepage. Ďakujem.
Moja tvorba: sexshop, moja vizitka: blog.
Peterw

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Re: Odstránenie webových stránok z google

Poslaťod divamys v Str, 22. Okt 2008, 08:23

Znamena to tolko, ze existuju linky na tie stranky z inych webov.

Kto na teba linkuje mozes zistit za pomoci vyhladania spatnych odkazov cez google. Nasledne mozes poziadat webmasterov tychto stranok o vymazanie zaznamov s linkami smerujucimi na tvoje neexistujuce stranky. To je vsak robota na dlhe lakte...

Osobne by som sa tym moc netrapil. Ak tie stranky budu dlhodobo vracat 404 tak google ich z indexu vyradi tak ci tak.

Ak vsak cez tie linky k tebe prichadzaju navstevnici, precitaj si http://blog.seochat.sk/2008-10-20/zbohom-makkym-404/ Tam je v podstate popisane najvhodnejsie riesenie.
firemny web: blueminds.eu | osobny web: divamys.graphinet.eu
divamys

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Späť na Nástroje pre SEM

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia