Pagerank update je tu...

Pagerank update je tu...

Poslaťod JR_ v Štv, 08. Apr 2010, 08:28

Idem z 3 na 4 :-)))))
Obrázok užívateľa
JR_

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Re: Pagerank update je tu...

Poslaťod vlado v Štv, 08. Apr 2010, 13:25

JR_ Napísal:Idem z 3 na 4 :-)))))

musim povedat ze GTPR uz dnes absolutne nedava zmysel, v minulosti aspon ako tak daval, ale teraz uz vobec nie
123 Pôžičky - Slovenské pôžičkové centrum | blog
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod JR_ v Štv, 08. Apr 2010, 20:29

Tak "absolútne nedáva zmysel" to je hádam prisilné...
Aj keď sú aj iné dôležité veci.

Napr. zmena z PR2 na 3 začiatkom januára. - nejaká zmena návštevnosti tam je...(bez zmeny kódu)
Obrázok
Obrázok užívateľa
JR_

Poslaťod Kusi v Štv, 08. Apr 2010, 20:58

Ja som isiel z 2 na 3, no a mam dojem, ze PR vypoveda o zarobkoch z adsense :D
Inak, ocakaval som aspon 4, no co uz, btw cca polovicu navstev mam z Google, ved Exot vie :)
Skúste môj IT Portál a IT fórum
Kusi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod pepe843 v Pia, 09. Apr 2010, 07:06

Vysledky po update:
z PR 4 na 5 reality, z PR 4 na 5 hypocentrum, Z 0 na 3 internetový obchod, z 0 na 2 sexshop a iné zvysenia :) I ked suhlasim s Vladom, PR uz sa stalo len nejakym cislo...
pepe843

No PageRank information available

Poslaťod nooptions v Pia, 09. Apr 2010, 17:53

mna tento PR ubdate troška rozosmial. som si asi pred mesiacom a pol vytvoril na freehostingu jednostránkové weby a prelinkoval medzi sebou aby som niečo vyskúšal. na jeden web som použil pridanie webu do indexovania googlu pomocou ADD URL. na stránkach bol vždy len nezmyselný text. ked som tu zbadal že bol PR U , tak som pozrel svoje weby a z dlhej chvíle som pozrel aj weby na freehostindu a dva mali PR3 :D
nooptions

Poslaťod vlado v Pon, 12. Apr 2010, 23:06

Poviem Vam to takto... jeden z najvnavstevovanejsich webov na slovensku ma GTPR 2, je prvy hadam na vsetko, co sa ho tyka. Preco tu potom davate do spojitosti nejake toolbarove cislo s navstevnostou webu?

GTRP prakticky vypoveda, kolko webov s akym GTPR na vas linkuje, ak ked ani tato poucka uz davno (ocividne) neplati. Tiez mam skusenost aj s tym, ze som zalozil par 1strankovych mfa s 1-10UIP denne a maju GTRP 3. Este raz opakujem, vobec v tom nehladajte ziadnu magiu a zvysujucu/znizujucu navstevnost. S tou to nema co robit.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod panjan v Pia, 16. Apr 2010, 10:13

u mna skok z PR0 na PR3 pri niektorych novych obsahovych podstrankach webu (novych clankoch). Spatne linky na clanky smeruju z fan page na facebooku + twitter + vybrali.sme.sk + odkaz z ineho clanku toho isteho webu.

Vplyv zvyseneho PR na navstevnost hodnotim v pocitovej rovine ako mierne zvysenie. Vsetky clanky s PR3 sa po zadani najrelevantnejsich klucovych slov zobrazuju na 1. stranke vo vysledkoch vyhladavania google. Na vyssich poziciach sa zobrazuju aj obsah inych webov s nizsim PR2 a PR1.
Obrázok užívateľa
panjan

Poslaťod tybi v Pia, 16. Apr 2010, 11:08

panjan Napísal:u mna skok z PR0 na PR3 pri niektorych novych obsahovych podstrankach webu (novych clankoch). Spatne linky na clanky smeruju z fan page na facebooku + twitter + vybrali.sme.sk + odkaz z ineho clanku toho isteho webu.

Facebook, Twitter a Vybrali.sme (pokiaľ sa článok nedostal na úvodnú stránku vybrali.sme) majú na odkazoch nofollow, takže nijak neovplyvňujú PR.

Vplyv zvýšeného toolbar PageRanku môžeš hodnotiť naozaj len v pocitovej rovine... pocity totiž dávajú možnosť hľadať súvislosti tam, kde nie sú. :mrgreen:

Ešte raz, pri zmene toolbar PageRanku je reálny PageRank (to, čo pozná iba Google a nezverejňuje to) už prepočítaný. Toolbar PageRank je len export stavu reálneho PageRanku v jeden moment (akýsi screenshot). Toolbar PageRank nie je faktorom vo vyhľadávaní, reálny PR je.

Skúsim prirovnanie: Ak by som ťa okradol (získal som reálny PageRank) a priznal sa ti o týždeň (toolbar PageRank update). Ty tvrdíš, že sa krádež (zvýšenie reálneho PR a návštevnosti) stala vtedy, keď som ti to oznámil. To je však len pocit... krádež sa stala pred týždňom.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod panjan v Pia, 16. Apr 2010, 13:34

tybi Napísal:Ešte raz, pri zmene toolbar PageRanku je reálny PageRank (to, čo pozná iba Google a nezverejňuje to) už prepočítaný. Toolbar PageRank je len export stavu reálneho PageRanku v jeden moment (akýsi screenshot). Toolbar PageRank nie je faktorom vo vyhľadávaní, reálny PR je.

Debata, hore bola o tom, ze toolbar PR je iba cislom, ktore nema vypovedaciu hodnotu a vplyv na navstevnost. Ty vravis, ze toolbar PR je len "export stavu realneho PR v jeden moment" Moja otazka, znie: je toolbar PR len nicnehovoriace cislo, alebo vyjadruje realnu kvalitu stranky, ktoru jej v minulosti priradil google?

tybi Napísal:Facebook, Twitter a Vybrali.sme (pokiaľ sa článok nedostal na úvodnú stránku vybrali.sme) majú na odkazoch nofollow, takže nijak neovplyvňujú PR.
tieto spatne linky uvadzam, ako paralelu k vladovemu a nooptions konstatovaniu, ze narast GTPR z 0 na 3 sa im podarilo dosiahnut vzajomnym linkvovanim novych webov na freehostignu.

tybi Napísal:Vplyv zvýšeného toolbar PageRanku môžeš hodnotiť naozaj len v pocitovej rovine... pocity totiž dávajú možnosť hľadať súvislosti tam, kde nie sú.
toto nebudem rozporovat :D
Obrázok užívateľa
panjan

Poslaťod tybi v Pia, 16. Apr 2010, 17:45

panjan Napísal:Debata, hore bola o tom, ze toolbar PR je iba cislom, ktore nema vypovedaciu hodnotu a vplyv na navstevnost. Ty vravis, ze toolbar PR je len "export stavu realneho PR v jeden moment" Moja otazka, znie: je toolbar PR len nicnehovoriace cislo, alebo vyjadruje realnu kvalitu stranky, ktoru jej v minulosti priradil google?

Toolbar PageRank je to, čo som napísal vyššie. Je to screenshot jedného z asi 200 faktorov, ktoré Google používa. 8-)

Zaujímavá otázka: Čo je reálna kvalita stránky?

Ide predovšetkým o tieto a v tomto poradí: Zisk - Predaj/konverzie - Návštevnosť
Obrázok užívateľa
tybi

Poslaťod panjan v Sob, 17. Apr 2010, 20:35

tybi Napísal:Je to screenshot jedného z asi 200 faktorov, ktoré Google používa.
Jeden z 200?? :shock: Nemam dalsie otazky...

panjan Napísal:Zaujímavá otázka: Čo je reálna kvalita stránky?
myslel som kvalitu obsahu stranky vo vztahu k zadavanemu dotazu vo vyhladavani. T.j. relevantny obsah, uzitocny pre navstevnika.
Obrázok užívateľa
panjan

Poslaťod tybi v Ned, 18. Apr 2010, 08:50

panjan Napísal:Zaujímavá otázka: Čo je reálna kvalita stránky?
myslel som kvalitu obsahu stranky vo vztahu k zadavanemu dotazu vo vyhladavani. T.j. relevantny obsah, uzitocny pre navstevnika.[/quote]

Tak ten rozhodne na PageRanku nezávisí...
Obrázok užívateľa
tybi

Poslaťod nooptions v Pon, 24. Jan 2011, 00:44

Aké pocity po tomto pr update?
nooptions

Poslaťod vlado v Str, 26. Jan 2011, 06:42

nooptions Napísal:Aké pocity po tomto pr update?

Absolutne ziadne, ziadna zmena u mna nenastala (cca 30 webov NIC)...
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod destiny v Pia, 28. Jan 2011, 16:16

Ako casto sa robi page rank update pls? :?:
Poker, online poker, poker hra, poker pravidla, rakeback, pokerstars - http://www.livepoker.sk/, http://www.livepoker.cz/
destiny

Poslaťod DaTu v Sob, 29. Jan 2011, 00:44

destiny Napísal:Ako casto sa robi page rank update pls? :?:

To nikto nevie. :lol:
DaTu

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Poslaťod vlado v Sob, 29. Jan 2011, 05:11

DaTu Napísal:
destiny Napísal:Ako casto sa robi page rank update pls? :?:

To nikto nevie. :lol:

nahodou, google to vie ;)
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod destiny v Pon, 31. Jan 2011, 14:42

ok preformulujem otazku :) Su zname aspon nejaek casove intervaly, ako napr. kazde 3-4 mesiace alebo pod?
Poker, online poker, poker hra, poker pravidla, rakeback, pokerstars - http://www.livepoker.sk/, http://www.livepoker.cz/
destiny

Poslaťod samarket v Uto, 01. Feb 2011, 17:06

destiny Napísal:ok preformulujem otazku :) Su zname aspon nejaek casove intervaly, ako napr. kazde 3-4 mesiace alebo pod?

kedysi celkom pravidelne práve každé 3-4 mesiace. Ale teraz nebol viac ako pol roka a celkovo v poslednom čase to Google dáva tak ako sa mu chce.
Diskutuje s nami o SEO na Facebooku
Obrázok užívateľa
samarket

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod negotiant v Pon, 28. Feb 2011, 08:44

Zdravim.

Ja tomu pageranku už moc nerozumiem.

Optimalizujem si stránku http://www.negotreal.sk. Už niekoľko rokov pred optimalizáciou mám dlhodobo pagerank 3 (bez optimalizácie), po rôznych úpravach aj registráciach v katalógoch mi zostáva pagerank 3. Dostal som sa na desiatky kľúčových slov na prvú záložku v googlei. V yahoo a bingu som na prvej záložke na niekoľko násobne viacej kľučových slov.

Rezervoval som aj pomocné domény:
http://realitna-kancelaria.net – pagerank 0
http://developerske-projeky.net – pagerank 0
http://byty-predaj.com – pagerank 0

Navzájom so ich tiež poprepájal: Negotreal.sk s odkazom na realitna-kancelaria.net a realitna-kancelaria.net na developerske-projekty.net a zaroven na byty-predaj.com. Následne realitna-kancelaria.net a developerske-projekty.net späť na negotreal.sk.

Každú doménu som ešte zaregistroval na 120 katalógoch. Po updatee som nedostal na ne ani pagerank 1. Bohača a http://www.negotreal.sk zostal stále s pagerankom iba na 3.
Na negotreal.sk mi niektoré testy ukazujú až okolo 220 domén s presmerovaním a nič to nepomohlo.
Dochádzajúmi už nápady. Začínam byť z toho nešťastný. :cry:

Ak má niekto nejaký nápad, ktorý by mi mohol dopomôcť nech mi dá vedieť. Rád sa ešte k niečomu priučím.
negotiant

Poslaťod tybi v Uto, 19. Apr 2011, 14:35

negotiant Napísal:Zdravim.

Ja tomu pageranku už moc nerozumiem.

Optimalizujem si stránku http://www.negotreal.sk. Už niekoľko rokov pred optimalizáciou mám dlhodobo pagerank 3 (bez optimalizácie), po rôznych úpravach aj registráciach v katalógoch mi zostáva pagerank 3. Dostal som sa na desiatky kľúčových slov na prvú záložku v googlei. V yahoo a bingu som na prvej záložke na niekoľko násobne viacej kľučových slov.

Rezervoval som aj pomocné domény:
http://realitna-kancelaria.net – pagerank 0
http://developerske-projeky.net – pagerank 0
http://byty-predaj.com – pagerank 0

Navzájom so ich tiež poprepájal: Negotreal.sk s odkazom na realitna-kancelaria.net a realitna-kancelaria.net na developerske-projekty.net a zaroven na byty-predaj.com. Následne realitna-kancelaria.net a developerske-projekty.net späť na negotreal.sk.

Každú doménu som ešte zaregistroval na 120 katalógoch. Po updatee som nedostal na ne ani pagerank 1. Bohača a http://www.negotreal.sk zostal stále s pagerankom iba na 3.
Na negotreal.sk mi niektoré testy ukazujú až okolo 220 domén s presmerovaním a nič to nepomohlo.
Dochádzajúmi už nápady. Začínam byť z toho nešťastný. :cry:

Ak má niekto nejaký nápad, ktorý by mi mohol dopomôcť nech mi dá vedieť. Rád sa ešte k niečomu priučím.

Skús sledovať návštevnosť z vyhľadávania a nie toolbar PageRank.
Obrázok užívateľa
tybi

Poslaťod pemid v Str, 27. Apr 2011, 20:06

Chalani ako mám urobiť aby som mal pagerank aspoň na 1. Návštevnosť mám cca 300 denne teraz som mal rekord 45 online v google mám indexovaných cca 11300 stránok a pagerank žiadný. V alexa mám 693 000 a poradie stránky na slovensku podľa alexa 980. Som na trhu 6 mesiacov a nemal som a nemám ani šajnu ako robiť s webom len takto s forumov. Stránku som robil sam od nadpisov až po koniec. Tak poradte registrovaný som v čechách aj na slovensku hádam vo všetkych katalógoch. A stále nič. Moj web. Niektoré klučové slova v google su prve v poradi. Na stránku mi chodia ludia zväčša z google alebo facebooku a dosť.
:cry:
http://www.stylemoda.sk
pemid

Poslaťod vlado v Štv, 28. Apr 2011, 05:21

Je to sice vec, ktora by mala ist do noveho topicu, ale co uz.

Hned moja prva otazka - k comu ti ten "pagerank" bude? Budes mat lepsie predaje a zisky? Nemyslim :) Ak sa tvoj web umiestnuje na slusnych poziciach a mas fajn navstevnost, nemas co riesit. Ci mas GTPR 0 alebo 6, ti moze byt jedno (pokial sa nechces zaoberat predajom linkov, co podla mna urcite nechces).

V kazdom pripade GTRP 0 moze znamenat, ze bol rank schvalne znizeny, kvoli predaju/kupe odkazov, nejakym divnym aktivitam z tvojej strany, ktore sa googlu nezdaju (alebo ktore praktivoval predchadzajuci majitel web).

Ale ako hovorim, pokial sa ti neprepadli pozicie vo vyhladavani, GTRP 0 pre teba prakticky neznamena nic.
"The world is yours"
Obrázok užívateľa
vlado

Poslaťod pemid v Štv, 28. Apr 2011, 08:50

vlado Napísal:Je to sice vec, ktora by mala ist do noveho topicu, ale co uz.

Hned moja prva otazka - k comu ti ten "pagerank" bude? Budes mat lepsie predaje a zisky? Nemyslim :) Ak sa tvoj web umiestnuje na slusnych poziciach a mas fajn navstevnost, nemas co riesit. Ci mas GTPR 0 alebo 6, ti moze byt jedno (pokial sa nechces zaoberat predajom linkov, co podla mna urcite nechces).

V kazdom pripade GTRP 0 moze znamenat, ze bol rank schvalne znizeny, kvoli predaju/kupe odkazov, nejakym divnym aktivitam z tvojej strany, ktore sa googlu nezdaju (alebo ktore praktivoval predchadzajuci majitel web).

Ale ako hovorim, pokial sa ti neprepadli pozicie vo vyhladavani, GTRP 0 pre teba prakticky neznamena nic.

Ja neviem či PR potrebný som tak trochu čo sa tohto týka laik. Pozície mám dobré aj objednávky sú len som si myslel že by bolo ešte lepšie keby som ten PR mal ale ak ide len o to aby som zarábal na odkazoch tak mi ho fakt netreba. Linky som nekupoval mam to lenv klasických katalógoch. Díky moc za pomoc už ten PR nejdem riešiť. Toto bol prvý shop ktorý som robil sám inak sa v tom vobec nevyznám tak dufam že nieco nepobabrem.
http://www.stylemoda.sk
pemid

Ďalší

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia