vlado Napísal:Mimochodom, daktori ludia by sa mohli uvedomit a zacat pisat normalne nazvy tem, potom je v tom chaos a clovek podla nazvu netusi, o co sa jedna.

tybi Napísal:vlado Napísal:Mimochodom, daktori ludia by sa mohli uvedomit a zacat pisat normalne nazvy tem, potom je v tom chaos a clovek podla nazvu netusi, o co sa jedna.
Máš pravdu, opravil som to. Mňa to už nebaví riešiť... Najsmutnejšie na tom je, že sme na SEO fóre.
1. Ak niekto na tomto fóre nevie napísať výstižný a unikátny nadpis pre svoj problém, ako asi dokáže napísať výstižný nadpis alebo title pre svoje stránky?
2. Ak niekto nevie, že nová téma má byť na novej stránke, ako asi cieli kľúčové slová (long tail) na svojich stránkach?
3. Ak niekto nevie zaradiť svoju otázku do kategórie, ako asi bude vedieť určiť informačnú štruktúru svojho webu?
Mno, nijako...

keby som mal rozhodovať ja asi by tu zostalo asi tak 5 ľudí

a+d+o Napísal:Ale tybi, veď si si robil prieskum čitateľov tvojich stránokKoľko % SEO expertov ti vyšlo?

vtipní a majúci rozhľad a nadhľad

tybi Napísal:Shaggy, podľa toho, ako rýpeš do iných, podľa mňa nespĺňaš podmienku nadhľadu.![]()
Ja viem, niekedy je ťažké držať jazyk za zubami, či prsty pod klávesnicou.![]()
tybi Napísal:Podľa Dmagicianovej definície by sa tá whiskey asi musela vypiť sama.

ked si sám nalievaš to už si alkoholik

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia