Pomala deindexacia webu, co s tym?

Pomala deindexacia webu, co s tym?

Poslaťod depi v Str, 04. Máj 2011, 08:29

Caute,

chcem sa spytat ci sa da nejakym sposobom riesit nasledovny problem:

Mam web, kt. bol dost slusne zaindexovany, Google bot ho navstevoval niekolko tisickrat denne. Trend je vsak taky, ze bot ho zacina navstevovat coraz menej a taktiez som si vsimol, ze aj stranky pomaly vypadavaju z indexu.
Pokial sa nemylim penalizacia nebude, lebo to by ho Google vyradil z indexu komplet naraz.
Nerobil som ani nejake vacsie zmeny, kt. byto mohli ovplyvnit, jedine co sa mohlo zmenit je aktivovanie Panda algoritmu aj na SK Googli.

Mate nejake tipy co s tym, co by bolo dobre skontrolovat. Pomohla by tomu pripadne nejaka nova odkazova stava?

Vdaka.
Knowledge is power ... but on internet knowledge is money! ~ Pracuj na sebe pokym sa ostatni zabavaju a zabavat sa budes ked ostatni este len zacnu pracovat ..
Obrázok užívateľa
depi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Re: Pomala deindexacia webu, co s tym?

Poslaťod micho24 v Str, 18. Máj 2011, 20:00

Servus, radím získavať nové spetné (kvalitné) spetné odkazy. Môže ísť o Pandu / Leva / Hrocha :D Robím si srandu Google Panda na slovensku ešte nebola a pokiaľ viem Panda zmenšuje hodnotu spetných linkov len z web 2.0, article directories, bookmarks atď. Môžem sa spýtať na pôvodo spetných linkov?
micho24

No PageRank information available

Poslaťod tybi v Sob, 21. Máj 2011, 09:28

Naopak, mne sa zdá, že sa Panda vyrolovala aj na Slovensko cca. na konci marca. Depi, pozri sa, či ti organická návštevnosť začala klesať niekde od konca marca alebo začiatkom apríla.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod FSP v Sob, 21. Máj 2011, 11:55

Ináč toto si aj ja všímam na mojom webe v ohľade zápisov v blogoch. V sitemap ich mám takmer 300, ale píše mi že v indexe ich je okolo 235. Pôvodne písalo že ich bolo okolo 270 a odvtedy to pomaly klesá.

Zatiaľ si to neviem vysvetliť.
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia