Pomalosť indexovania googlebota

Pomalosť indexovania googlebota

Poslaťod jojo26 v Sob, 20. Mar 2010, 12:41

Asi pred 2 týždňami som registroval novú doménu, hned nato som na nu nahodil slovo "Ahoj svet". Google ma okamžite zaindexoval ako ahoj svet, lenže som do týždňa spravil/nahodil hotovú stránku s normálnym textom (bez "ahoj svet "). A google ma až dodnes indexoval ako Ahoj svet a to aj napriek tomu, že som tam už mal dávno iný title aj meta description. A aj to až potom ako sa mi to nezdalo a použil som google addurl. Toto je už vyriešené.

Ale v Google web master tools mám stále ako klučové slová uvedené : ahoj a svet aj ked na stránke už vyše týždna nič také nie je... Chcem sa spýtať, dokedy mi bude brať klučove slova ahoj a svet?
jojo26

No PageRank information available

Re: Pomalosť indexovania googlebota

Poslaťod marvas v Uto, 23. Mar 2010, 16:22

týždeň je krátka doba... staraj sa do iných vecí ako do indexovania. Vylepšuj obsah, zháňaj odkazy... google si to všimne..
Podnikám v oblasti online marketingu a píšem SEO blog.
marvas

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Poslaťod jojo26 v Str, 24. Mar 2010, 12:03

OK, na druhý deň ako som toto napísal, google mi zmenil tie klucove slová, už je všetko OK.

Chcem sa ešte spýtať, registroval som sa do cca 10vyhladávačov s PR4 a viac, ako dlho to potrvá google aby aj mne priradil najaký ten Pagerank? Teraz mam PR0.
jojo26

No PageRank information available

Poslaťod Homer v Štv, 25. Mar 2010, 21:17

jojo26 Napísal:Chcem sa ešte spýtať, registroval som sa do cca 10vyhladávačov s PR4 a viac, ako dlho to potrvá google aby aj mne priradil najaký ten Pagerank? Teraz mam PR0.

Registrace do vyhledávačů rank neovlivňuje, ranky se počítají z odkazové sítě. Vykašli se na registraci do vyhledávačů a buduj zpětné odkazy.
Katalog Abramis - odkazy pro rybáře, SEO, webdesign - SeoAgency.cz
Obrázok užívateľa
Homer

Poslaťod marvas v Ned, 28. Mar 2010, 07:12

hmm... takto registrácia do vyhľadávačov ma stále svoj význam ale už podstatne menší ako niekedy. Po registrácii do 10tich katalógov by sa ti mohol ukázať toolbarový PR 2... potrvá to tak polrok maximálne... cca dva roky to nesledujem tak neviem ako teraz prebiehajú GTPR updaty...
marvas

Poslaťod tybi v Pia, 02. Apr 2010, 20:06

marvas Napísal:hmm... takto registrácia do vyhľadávačov ma stále svoj význam ale už podstatne menší ako niekedy. Po registrácii do 10tich katalógov by sa ti mohol ukázať toolbarový PR 2... potrvá to tak polrok maximálne... cca dva roky to nesledujem tak neviem ako teraz prebiehajú GTPR updaty...

až na to, že registrácia do vyhľadávačov nie je registrácia do katalógov :mrgreen:
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Poslaťod marvas v Sob, 03. Apr 2010, 08:16

jj samozrejme :D lol...
marvas

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia