Predám stránku o hudbe

Predám stránku o hudbe

Poslaťod majky456 v Pia, 20. Jan 2012, 18:12

Predám novú stránku o hudbe ktorá BEZ problémovou bude zarábať, ale až po jej rozbehnutí. Stránka ešte nieje funkčná ale som ochotný ZADARMO ju nastaviť, vysvetliť. Stránka má iba projekt ktorý nieje zrealizovaný, čiže design, logo, bannery, modifi - toto všetko už existuje.
Názov: http://www.4muzika.net - 1 rok zaplatená, od januára 2012
Popis: Najlepšia muzika, portál o hudbe
Online ukážka: http://www.enutka.net - takýto projekt ešte na SK/CZ nieje! Len sa pozrite na tu návštenosť a tých ľudí 18 000 zaregistroványch. Stránka má 4 roky. VYHODÁ JE TÁ, ŽE DO PROJEKTU NIEJE POTREBNE DÁVAŤ STÁLE PENIAZE
V cene: doména, hosting, design, systém, logo, bannery, modifikácie, prepracovaný projekt
CENA: 50€
Kúp hneď: 65€
Design je v SLOVENČINE, návrh: http://sdilej.net/?di=613270794485 - v texte sú otázniky, kvôli no copy.
PREPRACOVANÝ PROJEKT POŠLEM IBA NOVÉMU MAJITEĽOVI, LEBO MINULE SA MI UŽ STÁLE ŽE MÁ JEDEN OKOPÍROVAL!!! DÚFAM žE POPIS VÁM STAČÍ AK MÁTE OTÁZKY, PÍŠTE.
PREDANE
Naposledy upravil majky456 dňa Uto, 24. Jan 2012, 19:56, celkovo upravené 1
SPRAVÍM HOTOVÚ WEB STRÁNKU.
Pod pojmom "hotová" chápem ako, spraviť, rozbehnúť, zabezpečiť, seo, backlink, vypracovať projekt, plán zarábania, previesť na skutočného majiteľa. Máš záujem? Napíš mi SS.
majky456

No PageRank information available

Re: Predám stránku o hudbe

Poslaťod FSP v Sob, 21. Jan 2012, 13:30

Je to legálne?
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod majky456 v Sob, 21. Jan 2012, 17:17

Hudba je na inom servery, takže áno. ty ju zdieľaš, ale ty ju aj na ten vzdialený server dávaš. Do konca teraz enutka spravila server MP3upload kde je ich hudba, ale ak chceš stohovať tak sa musíš zaregistrovať, a registrácia je cez SMS, 4,50€. Šikovné.
Pod pojmom "hotová" chápem ako, spraviť, rozbehnúť, zabezpečiť, seo, backlink, vypracovať projekt, plán zarábania, previesť na skutočného majiteľa. Máš záujem? Napíš mi SS.
majky456

Poslaťod FSP v Sob, 21. Jan 2012, 19:12

A na tom inom serveri je to legálne?
Learning by Helping
FSP

Poslaťod majky456 v Ned, 22. Jan 2012, 20:49

áno. Server je vzdialený, cudzí. Napr. uloz.to a podobné.
majky456

Poslaťod FSP v Ned, 22. Jan 2012, 21:18

To že server je vzdialený a cudzí a uploadneš tam nejakú mp3, ktorej download zverejníš na svojej stránke, to ešte neznamená, že je to legálne. Práveže ako pozerám na to demo, ktoré si tu uviedol, tak vidím, že legálne to moc nebude. Predpokladám, že enutka.net nemá zmluvu s autormi a vydavateľmi ich albumov a zverejnené mp3 sú tam bez ich vedomia. Takže to skrátime: chceš predať web, ktorý ešte ani nie je vytvorený a už teraz vieme, že svojim obsahom bude porušovať autorské práva.
Learning by Helping
FSP

Poslaťod majky456 v Pon, 23. Jan 2012, 17:39

1. Enutka do teraz nemá problémy, čiže je to legálne.
2. Ak sa to niekomu nebude páčiť nech si k tomu vybaví papier.
majky456

Poslaťod FSP v Uto, 24. Jan 2012, 08:52

1. Ani megaupload nemal doteraz problémy a aha ho už je vypnutý :D

2. Takže si aj sám uznal, že s tou legalitou to nebude také isté.

A to vieš, že keď chceš predať niečo čo je nelegálne, tak sa dopúšťaš trestného činu?
Learning by Helping
FSP

Poslaťod majky456 v Uto, 24. Jan 2012, 14:11

pozri neviem kto si ale moc sa neviznas ako vidim. Su tu urcite okolnosti o ktorych este ani nevies, robis sa strasne mudrym, a kedze nemas zaujem nepis mi tu prosim ta.
majky456

Poslaťod FSP v Uto, 24. Jan 2012, 15:47

Omyl chlapče, vidím, že ten kto sa tu nevyzná si ty sám. To že ťa upozorním, že sa snažíš zarábať podvodným spôsobom, to neznamená, že sa robím strašne múdrym. Nakoniec tvoje reakcie hovoria o tom, že mám zrejme pravdu. Keby si mal pravdu ty, tak mi tu nepodsúvaš vyhýbavé odpovede, ktoré doteraz nevysvetlili ako celý systém funguje bez toho aby porušoval autorský zákon. Prezrel som si ten server Enutka, ponúka na sťahovanie súbory, ktoré sú umiestnené na rôznych serveroch určených na zdieľanie. Ak by to bolo legálne, tak downloady sú priamo na serveri Enutka. A aké sú to okolnosti o ktorých neviem? Takže ty predávaš nelegálnu stránku a ešte aj zatajuješ skutočnosti? Chlape, ty si jasný.
Learning by Helping
FSP

Poslaťod majky456 v Uto, 24. Jan 2012, 19:55

Si múdry, predáne. :)
majky456

Poslaťod FSP v Str, 25. Jan 2012, 15:33

Neboj sa, ak zistí čo si vlastne predal, tak ti veľmi pekne poďakuje.
Learning by Helping
FSP

Späť na Burza web stránok a domén

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia