filip glasa Napísal:tybi čo sa rád hádaš, alebo čo.
Nie, nerád sa hádam, snažím sa ti pomôcť, ale ty pomoc nechceš, pretože sám najlepšie vieš, čo potrebuješ a čo nie. Myslím, že tu na fóre každému pomáham a nesnažím sa o nič iné, len aby tu ľudia, ktorí si dajú povedať, pomoc aj našli.
filip glasa Napísal:Mne v pohode stačí priemerná návštevnosť akú som mal pred 2 mesiacmi s mojimi priemernými SEO výsledkami a priemerným obsahom.
Na tú ale zjavne už nemáš.
filip glasa Napísal:Mám knihy aj obsah ktorý nemal nikto, ale aj tieto stránky prestal google indexovať. Na toto mi tu stále omielaš tú svoju pesničku o tom jak som nezaujímavý pre google. Zaujímavé, takže zrazu ani unikátny obsah nepomáha.
Ty furt omielaš to isté dookola o tom, že máš aj unikátne knihy. Jednak si ani jeden príklad neuviedol a druhak je to úplne jedno. Faktorov, ktoré to mohli spôsobiť je veľa a teórií je tiež niekoľko. Nemám čas a ani potrebu zisťovať, či to spôsobil príliš vysoký počet stránok v supplemental indexe (kvôli duplicitám) alebo jednoducho pomer duplicitných stránok ku unikátnym prekročil nejakú hranicu, alebo čokoľvek.
Viem však na 100%, že to spôsobili duplicity.filip glasa Napísal:Zaujímavé, takže zrazu ani unikátny obsah nepomáha.
Pridal si nejaký unikátny obsah odvtedy, čo sa vyskytol ten pokles? Pokiaľ viem, tak ti nejaká návštevnosť stále zostala a vsadím sa, že prevážne ti z vyhľadávačov chodia návštevníci práve na tieto unikátne stránky.
filip glasa Napísal:Preto neriešim vaše zlepšováky ala H1, unikátny obsah atď., pretože aj keby pomohli, tak zjavne nie sú koreňom problému toho prepadu.
Väčší koreň problému v SEO už ani neexistuje!
filip glasa Napísal:Budem sa X mesiacov babrať s vecou, ktorá mi pomôže o 10-20% zlepšiť výsledky, ale nevyriešim zásadný problém a tým je aby google indexoval aspoň unikátny obsah a produkty a na ostatné knihy odkazoval aspoň tak ako pred nedávnom.
Unikátny text nie je 10-20%. V tvojom prípade sa povedzme kľudne môžeme baviť o stovkách a možno tisícovkách percent.
filip glasa Napísal:Mal som knihy, ktoré som v tej dobe naozaj mal len sám. Chvíľu boli zaindexované v google, ale aj tak boli vždy pred nimi iné odkazy na stránky, kde som ja sám hodil na eshop odkaz. Neskôr kniha z google vypadla úplne a mne na ňu ľudia chodili už len zo zmienených odkazov. A to aj napriek tomu, že nikde inde v kníhkupectve nebola (ani v kamennom).
Málo odkazovej šťavy. Snaž sa získať odkazy na tvoj web.
filip glasa Napísal:Ja naozaj nepotrebujem ultra-hyper-maxi-SEO-eshop.sk . Staci mi docela priemerny eshopik kde si ludia kupuju okrem ineho aj nedostatkove knizky a nemusia na ne cakat niekolko mesiacov ako v martinuse.
Chápem, ale v tom prípade možno skús iné prostriedky propagácie namiesto SEO.
filip glasa Napísal:Ja tu po nikom nechcem aby mi niečo programoval ani nič podobné. Ono nie každý spadol z hrušky taký chytrý ako ty a nie každý vie hneď všetkému čo tu napíšeš porozumieť. Čo sa týka OScommerce, tak riešenie už nejakú dobu hľadám, ale zatiaľ som nikoho nenašiel, kto by to naozaj poriadne vyriešil.
Nepadol som z hrušky a rozhodne nie chytrý. Ale ak viem, že niekto o veci vie viac ako ja, tak ho
POČÚVNEM!!! Ak nerozumiem, tak sa spýtam a nebudem ako tvrdohlavý truľko omieľať svoje.
filip glasa Napísal:Už od začiatku si začal útočne a nechápem prečo. Keď ťa otravuje každý hlúpy a amatérsky dotaz o SEO, tak nechápem na čo si zakladáš fórum.
Ja si žiadny útok nepamätám. S úsmevom som poznamenal, že nerozumiem, že niekto nedá zlomok mesačného zisku profesionálovi, aby problém vyriešil. Zle som si prečítal tvoj príspevok (zisk vs. tržba) a za to som sa ti aj normálne ospravedlnil.
Pokiaľ sa dobre pamätám, z tisícok príspevkov ma naštvali dva a obidva preto, lebo dotyčný nechcel počúvať. Teraz už tri.
Takže máš dve možnosti... budeš tu vymýšľať hlúposti so sitemap.xml (čo ti kľudne na určitú chvíľu pomôže, potom zase pád späť), alebo začneš riešiť problémy, ktoré tu boli vymenované.