vlado Napísal:Ja ta vidim na 1. mieste na ten keyword (aj ked to je hodne unikatny keyword), ale tak budujes longtaily a tie su dolezite. Tych kriterii je samozrejme viac, title, struktura a obsah nadpisov stranky, textov (hustota keywordov), alty obrazkov, anchor texty linkov atd. Medzi inymi aj vek domeny resp. vek zaindexovaneho obsahu a ten bude v tvojom pripade nizky. Riesenie - budovat spatne relevantne linky (hlavne nie sidewide odkazy), snazit sa znizit spominane prekliky no a nakoniec aj cakat....
OT: nie je nahodou tento topic v zlej kategorii?
Tak je tam vela prace to urcite hej. Pozeral som si vsak konkurencny web, ktory ponuka tiez podobne videa a denne mu chodi zhruba 5000 navstevnikoch len cez tieto videa, lebo goole ho ma celeho zaindexovaneho. Predpokladam, ze to chce len cas. Zda sa mi to byt uz vsak dost dlho. Ale je pravda, ze mam novy site a maly PR. Takze pre google nie velmi doveryhodny.
Co presne si mal na mysli s tym sidewide? Nepoznam ten vyraz. Bohuzial prekliky nemozem znizit. Chcem aby ludia si vyberali videa podla kategorii. Aby som im to ulahcil. Na to by mal google mysliet
Inak ked spustim cesku verziu portalu, tak google ma nebude brat cesku verziu ako duplicitny obsah? Niektore slova su fakt podobne. Neviem ci na to berie ohlad.