Problem s PageRank a reoptimalizacia stranky

Problem s PageRank a reoptimalizacia stranky

Poslaťod axel_01 v Str, 12. Okt 2011, 13:28

Zdravim,

Chcel by som sa spytat este pred nedavnom cca 3 mesiace dozadu som dosahoval page rank 4 a teraz som to kontroloval a mam uz len pagerank 2. Vie mi niekto vysvetlit od coho moze zavisit pokles? moze to byt sposobene kompletnou obmenou tovaru? Taktioet by som sa chcel spytat ako preoptimalizovat stranku na ine klucove slova? Pouzivam redakcny system opencart a potreboval by som aby som bol v googli najdutelny na klucove slova panske tenisky nike, tenisky nike atd...teraz ma najde len ked zadam napr air jordan alebo tak...Vie mi niekto poradit?

Dakujem
axel_01

No PageRank information available

Re: Problem s PageRank a reoptimalizacia stranky

Poslaťod samarket v Pia, 14. Okt 2011, 21:51

Zmena page ranku:
-najpravdepodobnejšie je, že niektoré odkazy, ktoré smerovali na tvoj web zmizli alebo sa znížila ich sila
-ak si menil tvor, je možné že odkazy smerovali na starý tovar a ak ten zmizol zo stránky, tak s ním odišla aj časť odkazovej šťavy.

Ak chceš optimalizovať na iné kľúčové slová, tak v prvom rade musíš mať na to obsah. Ak chceš sa zobrazovať na tenisky Nike mal by si mať pre ne samostatnú podstránku. Do titlu dať kľúčové slová a potom získavať spätné odkazy na tú podstránku.
Diskutuje s nami o SEO na Facebooku
Obrázok užívateľa
samarket

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia