prosim o zhodnotenie www.capacky.sk

prosim o zhodnotenie www.capacky.sk

Poslaťod bobaes v Pon, 30. Máj 2011, 21:28

Prosím Vás o zhodnotenie http://www.capacky.sk
robila som to sama, co je asi vidiet :D
hlavne klucove slovo je v mojom pripade "capacky" . google ma zaradi na cca 6.miesto. comu vsak nerozumiem: Ked som stranku vytvarala, bolo v nej ovela menej textu, aj produktov - dostala som sa na 2.miesto - dokonca s asi desiatimi "podstrankami" . V googli bola dokonca moznost "viac vysledkov z http://www.capacky.sk" - kedy sa po kliknuti rozbalilo tych cca 10 stranok...(dufam, ze chapete co tym myslim) . nemala som vtedy na eshop jediny spatny odkaz.
A ano stranku som mala spustenu aj pocas vzniku, kedze som robila s prestashopom prvykrat a na moznost "vypnut" som prisla az neskor :)
Po tom co som pridala dalsie produkty, dopisala texty, obsirnejsie detaily k produktom ma zacalo zaradovat az na 2.stranu. teraz je to to cca. 6 miesto - s uvodnou strankou. Chcela by som na nej urobit zmeny, prepisat to, ale sa bojim, ze ma google po tom ani nenajde :)

Dakujem za vsetky odpovede.
bobaes

No PageRank information available

Re: prosim o zhodnotenie www.capacky.sk

Poslaťod txr v Uto, 31. Máj 2011, 08:00

rychle postrehy pre zlepsenie online:
- pouzivat "friendly URLs"
- html entity nahradit diakritikou (najlepšie topánočky = najlepšie topánočky)
- validita
- pouzivat nadpisy H1 az Hx
- linkovanie na uvodnu stranku z obsahovych stranok pouzitim slova "capacky"

Co sa tyka pristupnosti a pouzitelnosti, ma ten web u mna 1/10. Grafika je nezvladnuta, prekryvaju sa graficke a textove prvky s rovnakou farbou alebo minimalnym kontrastom. Radsej by som pouzil nejaku free sablonu, ak to ma byt co najlacnejsie. Co z toho, ze budes v SERP prva, ked si u teba nikto nic nekupi, lebo sa v obchode nebude vediet zorientovat?
Na stranku smeruje len 5 ci 6 webov, z toho 3-4 uplne mimo zameranie eShopu, co je zalostne malo.
Inak ma web kvoli dobrej domene sancu byt coskoro prvy, ak aj bude pribudat obsah a spatne odkazy, je to viac-menej iste do par dni mozno tyzdnov, aj napriek spominanym nedostatkom.
txr

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod bobaes v Uto, 31. Máj 2011, 20:52

dakujem.
bobaes

Poslaťod culter v Ned, 05. Jún 2011, 18:37

Nie celkom rozumiem "Inak ma web kvoli dobrej domene sancu byt coskoro prvy, ak aj bude pribudat obsah a spatne odkazy, je to viac-menej iste do par dni mozno tyzdnov, aj napriek spominanym nedostatkom."

Ono sa na vahe domeny 2. radu v radeni vysledkov nieco zmenilo? Podla mna ma mizivu hodnotu a ktokolvek s domenou pivovarpoddubom.sk/capacky s rovnakym obsahom bude na tom +- rovnako.

Majitelke stranky by som naozaj skor doporucil venovat sa dizajnu a hlavne rozlozeniu jednotlivych sekcii na stranke. Cca 4. miesto v SERP zdaleka nieje tak zle ako to, co nasleduje po kliknuti na vas odkaz. Graficke prvky su pekne uletene (v dobrom), ale su mizerne orezane, chaoticky rozmiestnene (slaba znalost CSS?), ze z toho bolia oci. Pekne farby su skombinovane(ak sa to tak na nazvat) s hnusnymi sedivymi panelmi. Vacsina textu je bold, neustale zmeny rezu.. k tomu technicke problemy oznamene tak aby to nikto neprehliadol.. Ano, bohuzial je vidiet ze ste to robili sama. :(
culter

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia