Rada a krityka inzertáho portálu

Rada a krityka inzertáho portálu

Poslaťod mtvm v Str, 13. Apr 2011, 09:36

Aký je váš názor na http://www.mtvm.biz/?
Čo by som mala podľa vás vylepšiť na Inzertnom portále?
Čo sa vám najviac nepáči na webe?

Ďakujem za vaše názory a rady.
mtvm

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Re: Rada a krityka inzertáho portálu

Poslaťod FSP v Str, 13. Apr 2011, 19:57

Nepáči sa mi, že ma nezaujal. Je to akési nezáživné.
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod mtvm v Str, 13. Apr 2011, 20:09

ďakujem to ma nepotešilo,nakoľko platím mesačne 20 eur za to že mi vytvoril šablonu a nainštaloval joomlu a komponent :cry:
mtvm

Poslaťod FSP v Štv, 14. Apr 2011, 09:10

Ako to myslíš že platíš 20€ mesačne?
Learning by Helping
FSP

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 09:27

Istá firma my vyrobila šablonu,nainštalovala komponent- bohužiaľ v tedy som to nevedela a tam mám zmluvu na dva roky za necelých 20 eur, ja som si komplet nahodila kategórie...skrátka všetko a preto je to iba za 20 eur.No už mám stránku rok a vidím, že nemá úspech :cry:
mtvm

Poslaťod peter.kucerka v Štv, 14. Apr 2011, 09:51

Zacnem od zaciatku:

Logo? WTF MTVM co to znamena? Najlepsi portal na inzerciu prace? Nieje to ani portal, ani najlepsi... Tak neklamte v hlavicke.

Dizajn grc statne sa nevyjadrujem
Martinus.sk - Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.
peter.kucerka

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Re: Rada a kritika inzertáho portálu

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 11:41

neviem čo je to prvé ale logo MTVM je moje a vlastne ten banner v hlavičke robil ten pán zaplatila som aj za bannere prečo nečítate konverzáciu a nazývate niekoho klamárom, kto ste? aby ste urážali bez príčiny. ja platím za ten výtvor,iba som ho naplnila - kategórie a rozložila menu to je všetko. chcela som zistiť prečo nefunguje keď už pomali rok platím chcete vedieť kto vyrobil web a hlavičku - či banner ako to nazvať? pozrite sa kto je partner- to bola jedna z podmienok prečo platím iba 20 eur. :|
PS: 1 chcela som,aby ten web bol najlepší.
PS: 2 pán Kučera bez urážky váš web Analýza zdrojového kódu = Celkové hodnocení: 88 %
- Informace pro roboty nejsou vyplněny. Vyhledávačům tímto můžete říct jestli mají stránku indexovat a následovat odkazy.
-Stránka obsahuje 7 html chyb. Stránka by měla být validní a bez chyb, jinak se nemusí správně popř. vůbec zobrazit u uživatele.
-Stránka obsahuje příliš mnoho inline vložených CSS stylů, které by měly být ve zvláštním souboru.
Velikost v CSS navíc: 1.95 kB
-Autor neznámi

takže ja som tu prosila o kritiku a nie urážky.
monja analíza je iba 66% napr pre: Stránka obsahuje příliš mnoho inline vložených CSS stylů a to je práca tej firmy
mtvm

Poslaťod FSP v Štv, 14. Apr 2011, 12:13

mtvm Napísal:chcela som zistiť prečo nefunguje keď už pomali rok platím

Nefunguje preto lebo stránka teda tá šablóna je spravená veľmi amatérsky. Kto chce mať pekný, dobrý a úspešný web, tak do jeho vývoja musí investovať rozhodne viac ako len 20€. Každá stránka musí byť spravená precízne a bez zbytočných chýb. Pozriem sa na zdroják a vidím tam 90 chýb a 64 varovaní. Hoci validita kódu nie je kritériom pre úspešné SEO, a niekedy sa nedá spraviť validná stránka, ale tento nepodarok svedčí o vyslovene odfláknutej práci. Dizajn a rozloženie prvkov tvojej stránky nie je nijak ťažký ani náročný, tá stránka sa dá spraviť validne a preto až 90 chýb je vyslovene masaker.
Learning by Helping
FSP

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 12:25

ok ďakujem no myslím si že 20 eur x 24 mesiacov za iba inštaláciu komponentu a hostingu čo stojí 1,50 mesačne, nie je málo 444 eur ma stojí akože vytvorenie šablony od firmy, sama si zálohujem web,sama opravujem iba sem tam mi pomôže istý pán ak sa stane problém,nakoľko tá firma mi nevedela ani opraviť -sprovozniť web po presune webhostingu,našťastie sa našiel jeden pán čo mi pomohol a ja mu robím zdarma reklamu,vždy mi pomôže s maličkosťami,bohužiaľ tá šablona je vyrobená v Artister tak mi ju nevedel opraviť,ale ako som povedala 444 eur za vytvorenie inzertného portálu nie je málo a to iba vytvorenie. Ale vďaka skúsim aj to niekde vyriešiť
mtvm

Poslaťod FSP v Štv, 14. Apr 2011, 12:36

So šablónami robenými v Artisteer mám skúsenosti, a aj preto nevidím dôvod prečo by kód mal mať až 90 chýb a 64 varovaní. Je to proste celé zle.

A zaplatiť 444€ (či koľko je 20x24? Lebo mne to vychádza na 480€) za takýto nepodarok je skutočne veľa. Občas si privyrábam webtvorbou, ale za toto čo ty máš by som si nevypýtal toľko peňazí. Proste si investovala peniaze do nekvalitne odvedenej roboty, to čo vidím by som ti ja spravil za 100-150€ a s validitou. Ale ty za to nemôžeš, trh je zaplavený všelijakými "odborníkmi" a neskúsený klient sa veľmi ľahko popáli.
Learning by Helping
FSP

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 12:44

no jo pochopila som, atých 444 je po odrátani hostingu.
určite skúsim nájsť nejaký návod na opravu kódu,alebo by som mala mať nárok na opravu od firmy? Ten kod je pokazený od začiatku,alebo som ho mohla pokaziť ja vkladaním kategórii či podobne?
PS: ak máte banner a nevadila by vám reklama na takom webe kľudne vám dám banner na web ako po´dakovanie
:)
mtvm

Poslaťod peter.kucerka v Štv, 14. Apr 2011, 15:07

mtvm Napísal:neviem čo je to prvé ale logo MTVM je moje a vlastne ten banner v hlavičke robil ten pán zaplatila som aj za bannere prečo nečítate konverzáciu a nazývate niekoho klamárom, kto ste? aby ste urážali bez príčiny. ja platím za ten výtvor,iba som ho naplnila - kategórie a rozložila menu to je všetko. chcela som zistiť prečo nefunguje keď už pomali rok platím chcete vedieť kto vyrobil web a hlavičku - či banner ako to nazvať? pozrite sa kto je partner- to bola jedna z podmienok prečo platím iba 20 eur. :|
PS: 1 chcela som,aby ten web bol najlepší.
PS: 2 pán Kučera bez urážky váš web Analýza zdrojového kódu = Celkové hodnocení: 88 %
- Informace pro roboty nejsou vyplněny. Vyhledávačům tímto můžete říct jestli mají stránku indexovat a následovat odkazy.
-Stránka obsahuje 7 html chyb. Stránka by měla být validní a bez chyb, jinak se nemusí správně popř. vůbec zobrazit u uživatele.
-Stránka obsahuje příliš mnoho inline vložených CSS stylů, které by měly být ve zvláštním souboru.
Velikost v CSS navíc: 1.95 kB
-Autor neznámi

takže ja som tu prosila o kritiku a nie urážky.
monja analíza je iba 66% napr pre: Stránka obsahuje příliš mnoho inline vložených CSS stylů a to je práca tej firmy

Dobre chcete rady? Za kvalitny web zaplatite od 2000eur vyssie. To je prva rada toto je fakt grc neurazam hovorim aktualny stav.

Pytal som sa na logo. Logo by malo symbolizovat stranku MTVM je neindetifikovatelne aj ked okej berem mate domenu.

To ze cchete aby bol web najlepsi neznamena ze najlepsim je. Preto ktomu headlinu najlepsi portal na hladanie prace. Jeto iba klamanie navstevnikov.

Dizajn - zle zle zle. farby, rozlozenie prvkov vsetko zle.
Spamerska paticka.

Rady? Dajte si spravit web uplne niekomu inemu. Tieto peniaze boli vyhodene do luftu. Web nefunguje preto lebo je jednoducho zly. Tu by akekolvek "zlepsovanie" webu posobilo ako davanie motor z subaru do Lady. Stale je to stara rozhegana lada do ktorej nikto nechce sadnut.

Skuste si precitat na nete dake knizky o weboch. Pri tvoreni webu sa skuste pozriet ake weby ma konkurencia napr profesia.sk ? vidite ten rozdiel. AK nie tak si fakt najdite profesionalnu firmu co vam to spravi

Btw ten moj web myslite Analytics.sk? alebo moj blog - blog.kucerka.sk? Oba weby vam odporucam sledovat ?:) opmoze vamto

A dalej prosim vas tu pseudoSEO patu si vyhodte z webu, poskodzuje vas to...
peter.kucerka

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 16:08

ok v´daka, ja sa nehnevám ani tak na vás ako na toho pána čo ma obral aj keď postupne. Viem práve profesia je to čo ma zaujalo a to ma štve. :cry:
skúsim toho pána čo mi pomohol aspoň menšie úpravy ak tak budem hľadať riešenie novú firmu.

ešte raz vďaka
mtvm

Poslaťod FSP v Štv, 14. Apr 2011, 17:15

Ďalšia vec, čo znamená to mtvm? Mne to nič nehovorí a určite ani nikomu inému.
Learning by Helping
FSP

Poslaťod mtvm v Štv, 14. Apr 2011, 19:32

je to moja logo, viem, že to nič nehovorí, nič iné ma nenapadlo, sú to mená mojich detí, martin,terézia,veronika,monika
mtvm

Poslaťod peter.kucerka v Pia, 15. Apr 2011, 03:07

No a tu je dalsia chyba. Do buducnosti volte radsej nazov domeny ktory aspon troska suvisi s biznisom. Teda ak mate inzerciu prace tak nieco s tym. A ako som povedal na tom webe neodporucam robit upravy. Radsej urobit novy web, zo skusenosti viem ze je to efektivnejsie.

Ak chcete mat "najlepsi" "portal" na hladanie prace odporucam vyclenit tomu nejaky ten budget ktory bude normalny. Za 400eur stranku kvalitnu a podobnych rozmerov nespravite.
peter.kucerka

Poslaťod newmi v Uto, 19. Apr 2011, 09:59

1. najst dakoho schopneho kto to prerobi aby sa na to dalo pozerat
2. vyhodit tie tony reklam
3. (a najdolezitejsie) premysliet si strategiu, spravit marketingovy plan, bez neho alebo nejakej koncepcie nema vyznam prevadzkovat ten web

P.S.: Da sa to aj za 400€ ak clovek chce. Za 400€ sa urcite najde niekto kto spravi pouzitelny template. U vas je najvacsi problem v tej neexistujucej koncepcii, ktoru si vsak musi kazdy vytvorit sam.
newmi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia