Dobry den,
bol by som velmi rad, ak by ste mi vedeli pomoct s mojim problem. Prevadzkujem internetovy obchod(riesenie na prenajom) a rozmyslam, ci dalej investovat do doplnkovych funkcii tohto riesenia a dizajnu, alebo si dat urobit e-shop na mieru. Najdolezitejsia je ale pre mna optimalizacia. Potreboval by som teda poradit od niekoho, kto sa vyzna do SEO, ktore riesenie je pre mna z hladiska optimalizacie lepsie. Mometnalne mam e-shop http://www.NajZazitky.sk- riesenie od spolocnosti BiznisWeb.sk. Rozmyslam, ci ostat pri tomto rieseni alebo si dat vytvorit shop na mieru splocnosti CreativeShop.sk . Jeden e-shop som od nich mal pred troma rokmi, z hladiska pozicii v Googli to bolo super(vtedy ale nebolo tolko e-shopov ako teraz takze ma zaujima momentalny stav). Ak niekto viete posudit kvalitu kodu, a vsetkych podobnych veci, ktore maju pozitivny alebo negativny dopad na optimalizaciu(a nedaju sa zmenit- teda texty, spatne odkazy a pod). budem vdacny za kazdu radu. A tiez ci je ten rozdiel markantny alebo to nie je az taky velky rozdiel. A samozrejme, ci je riesenie v dnesnej dob