Seo analýza redakcneho systemu

Seo analýza redakcneho systemu

Poslaťod tomas424 v Pon, 14. Mar 2011, 18:17

Dobry den,

bol by som velmi rad, ak by ste mi vedeli pomoct s mojim problem. Prevadzkujem internetovy obchod(riesenie na prenajom) a rozmyslam, ci dalej investovat do doplnkovych funkcii tohto riesenia a dizajnu, alebo si dat urobit e-shop na mieru. Najdolezitejsia je ale pre mna optimalizacia. Potreboval by som teda poradit od niekoho, kto sa vyzna do SEO, ktore riesenie je pre mna z hladiska optimalizacie lepsie. Mometnalne mam e-shop http://www.NajZazitky.sk- riesenie od spolocnosti BiznisWeb.sk. Rozmyslam, ci ostat pri tomto rieseni alebo si dat vytvorit shop na mieru splocnosti CreativeShop.sk . Jeden e-shop som od nich mal pred troma rokmi, z hladiska pozicii v Googli to bolo super(vtedy ale nebolo tolko e-shopov ako teraz takze ma zaujima momentalny stav). Ak niekto viete posudit kvalitu kodu, a vsetkych podobnych veci, ktore maju pozitivny alebo negativny dopad na optimalizaciu(a nedaju sa zmenit- teda texty, spatne odkazy a pod). budem vdacny za kazdu radu. A tiez ci je ten rozdiel markantny alebo to nie je az taky velky rozdiel. A samozrejme, ci je riesenie v dnesnej dob
tomas424

No PageRank information available

Re: Seo analýza redakcneho systemu

Poslaťod peter_biznisweb v Uto, 15. Mar 2011, 13:36

Dobry den, dovolim si zareagovat za BiznisWeb.sk :)

Za 6 rokov praxe je SEO kazdej web stranky alebo internetoveho obchodu stale o tom istom - bud sa drzite nasich bezplatnych rad a aplikujete presne to co Vam radime a ste v Google hore. Alebo sa toho nedrzite a cudujete sa preco ste v Google dole :-). Bezplatne rady sa nachadzaju v sekcii Rady na http://www.Reklama.BiznisWeb.sk.

Vo firme mame kolegu ktory ochotne radi aj konkretne, drzi sa bodov v bezplatnych radach. Poradia aj kolegyne na helpdesku, su na to skolene a kazdy den kolegyniam hovorime co je nove, co treba radit klientom.

Akonahle prideme na SEO vylepsenie, hned sa ich snazime aplikovat. Najnovsie SEO vylepsenia v BiznisWebe:
http://www.biznisweb.sk/post/nova-mozno ... zvlast-66/
http://www.biznisweb.sk/post/vylepsenie ... clanky-69/

Par vyhod BiznisWebu:
- aktualne 4 pracovnicky HelpDesku, ktore len zdvihaju telefony klientom, nemaju inu povinnost
- programatori ktori len vyvijaju novu verziu BiznisWebu (faktury, sklady, uplne novy system sablon pre vacsie eshopy, kopec noviniek, ...)
- vyvijame aj vlastny porovnavac produktov MojeObchody.sk
peter_biznisweb

Poslaťod tomas424 v Uto, 15. Mar 2011, 20:17

Dakujem velmi pekne za reakciu. Ako vidite, s riesenim som spokojny, kedze planujem investovat do funkcionalit a dizajnu. Ak sa rozhodnem pouzivat Vase riesenie nadalej, urcite vyuzijem aj SEO skolenie. Kedze s programovanim mam nulove skusenosti, hladam radu u niekoho, kto sa v vyzna. Urcite uznate ze nestrannost je v tomto smere na mieste. Ako som pisal, pred niekolkymi rokmi som mal riesenie od uvedenej spolocnosti, bol som s nim velmi spokojny. Doba je ale niekde inde, konkurecia narastla medzitym niekolkonasobne takze vysledky nemozem urcite porovnat. Moja pozicia s Vasim riesenim z hladiska dlzky prevadzkovania stranky, PageRanku, je pomerne dobra. Takze sa to urcite popracovanim zlepsi. Ako nevyhodu musim uviest nemoznost dopragramovania niektorych funkcionalit, ktore som ziadal, v com je plus u druhej spolocnosti. Bezplatne poradenstvo ohladom SEO je ale zase obrovske plus, ktore je naozaj nadstandard.
tomas424

Poslaťod newmi v Štv, 17. Mar 2011, 20:20

to co to tu je? Reklama? :roll:
newmi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod tomas424 v Uto, 22. Mar 2011, 14:06

Nejedna sa o ziadnu reklamu. ani mojej agentury, ani tvorcov webu. Chcel si som len nechat poradit. Momentalne pouzivam riesenie od biznisweb-u, ako je vidiet na stranka. A aby ste verili, pre par rokmi som prevadzkoval e-shop gps-navigacie.sk, ktory, ako je uvedene, je riesenie od CreativeSites. Vo vyhladavacoch sa este stale spaja tento obchod s mojim menom. Takze len aby bolo jasne, ze sa nejedna o reklamu. ;)
tomas424

Späť na Hodnotenie web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia