Seo Bordel:-)

Seo Bordel:-)

Poslaťod Simuel v Pia, 19. Aug 2011, 22:02

Pozdravujem páni, pardon za predmet príspevku. Ale mal by som na Vás otázku.
Ako je možné že konkurenčný web (dosahuje optimalizačné skóre 38) má 35 spätných odkazov, a doména je stará cca pol roka. Je v google na hlavné kľúčové slovo 1. Moja až tretia (tu na druhom mieste chápem klucove slovo je nazov domeny).
Moja stránka (skore 76) cca 107 odkazov doména stará cca 5 rokov.
On page optimalizácia by mala byť plus minus rovnaka.

Ak treba bližší popis napíšem...

Vdaka.
Simuel

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Re: Seo Bordel:-)

Poslaťod samarket v Pia, 19. Aug 2011, 22:23

Napíš konkrétne weby ak chceš serióznu radu. A optimalizačné skóre :lol: to asi nie je ideálny spôsob na porovnanie webov.
Diskutuje s nami o SEO na Facebooku
Obrázok užívateľa
samarket

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (5/10)

Poslaťod Simuel v Pia, 19. Aug 2011, 22:31

moj web je http://www.equishop,sk
konkurent http://www.equistyle.sk
hlavné kľúčové slovo je "jazdecke potreby" bez diakritiky
Simuel

Poslaťod Simuel v Pia, 19. Aug 2011, 22:54

A dá sa vôbec optimalizácia stránky nejakým spôsobom "vysledovať" (porovnať)?
Simuel

Poslaťod samarket v Pia, 19. Aug 2011, 22:59

Ja mám tvoj web na 2. mieste a toho tvojho konkurenta až na nejakom 7. :)

A porovnať sa dá a to umiestnení resp. návštevnosťou z vyhľadávačov ;)
Obrázok užívateľa
samarket

Poslaťod Simuel v Pia, 19. Aug 2011, 23:18

aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...
Simuel

Poslaťod samarket v Sob, 20. Aug 2011, 07:26

Simuel Napísal:aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...

Logicky je presnejšie to keď si odhlásený. Ale Google z viacerých dôvodov zobrazuje skoro každému o trochu iné výsledky.
Obrázok užívateľa
samarket

Poslaťod peter.kucerka v Sob, 20. Aug 2011, 07:41

Optimalizacne skore to si si co hodnotil cez seomat?

A nesustreduj sa na jedno slovo, skor sa sustreduj na to aby bol cely web kvalitny, a na longtailove klucove slova
Martinus.sk - Tisíce príbehov. Jedno kníhkupectvo.
peter.kucerka

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Poslaťod Simuel v Sob, 20. Aug 2011, 07:48

Áno cez nejaký seomat - Seo nástroje zdarma. Ale to je asi iba nejaká "barlička" ako Vás tu tak sledujem :-).
Simuel

Poslaťod hrki v Sob, 20. Aug 2011, 17:30

"seomaty" su len marketingove nastroje rozlicnych agentur. ich cielom je ukazat ti ze tvoj web ma dake nedostatky (nieco si najdu na kazdom, a ked nie vytvoria vlastne "zvlastne" pravidlo), aby si si potom objednal optimalizaciu u nich. tie cisla z nich nemaju ziadnu vypovednu hodnotu.
Obrázok užívateľa
hrki

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)

Poslaťod FSP v Pon, 22. Aug 2011, 09:05

samarket Napísal:
Simuel Napísal:aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...

Logicky je presnejšie to keď si odhlásený. Ale Google z viacerých dôvodov zobrazuje skoro každému o trochu iné výsledky.

Presne tak, pri kontrole pozícií webu sa najprv treba odhlásiť a až potom kontrolovať. Keď si prihlásený, tak vo výsledkoch sú weby, ktoré majú nejakú spojitosť s tvojím kontom, v oveľa lepšej pozícií.
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod singleshooter v Str, 31. Aug 2011, 00:29

FSP Napísal:
samarket Napísal:

Presne tak, pri kontrole pozícií webu sa najprv treba odhlásiť a až potom kontrolovať. Keď si prihlásený, tak vo výsledkoch sú weby, ktoré majú nejakú spojitosť s tvojím kontom, v oveľa lepšej pozícií.

Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky
Lepší je gram prevencie, ako kilogram liekov a preto užívam pravidelne aloe vera
http://www.AloeVeraForever.sk

Lepšie je byť zdravý a bohatý ako chodobný a chorý
http://www.PracaNaDoma.com
Obrázok užívateľa
singleshooter

Poslaťod Simuel v Štv, 01. Sep 2011, 22:33

Ďakujem Vám, ešte poznámka.
To hyde my ass je nahraditeľné prehliadaním in Private?
Simuel

Poslaťod singleshooter v Sob, 03. Sep 2011, 05:54

nerozumiem celkom otazke, hide my ass pomaha anonymne surfovat, kryje IP adresu, poskytuje bezpecne spojenie, chrani identitu a zakryva historiu pre tu posledne spominananu vyhodu je vhodne prave pre ucely objektivnej kontroly pozicie na google.
Lepší je gram prevencie, ako kilogram liekov a preto užívam pravidelne aloe vera

Obrázok užívateľa
singleshooter

Poslaťod FSP v Sob, 03. Sep 2011, 08:58

singleshooter Napísal:Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky

Hmmm, zaujímavé, zadal som hlavné kľúčové slovo pre môj web a v oboch prípadoch je môj web presne na tom istom mieste.
Learning by Helping
FSP

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod singleshooter v Pon, 05. Sep 2011, 17:43

FSP Napísal:
singleshooter Napísal:Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky

Hmmm, zaujímavé, zadal som hlavné kľúčové slovo pre môj web a v oboch prípadoch je môj web presne na tom istom mieste.

to este nepopiera, to co som napisal vyssie, pokial si z jednej a tej istej IP adresy nepouzival velmi casto vyhladavanie cez google (na urcite kw) tak sa vysledky este nemali ako deformovat - google historia vyhladavania nebola implementovana do poslednych vysledkov

Obrázok užívateľa
singleshooter

Poslaťod Creator13 v Uto, 06. Sep 2011, 17:26

staci stiahnut nejaky program a mas to presne...
Prečitajte si môj SEO blog - http://www.sportovci.net/seo.php
Creator13

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (4/10)

Poslaťod tybi v Uto, 18. Okt 2011, 21:32

Ono vôbec debata o presnom výsledku je trochu zcestná... čo to je? každý vidí presne to, čo má za tých okolností vidieť. :) Ale odhlásenie pomáha vidieť menej personalizované výsledky, v tom mal pravdu. Druhá vec je, že ich Google môže do menšej miery personalizovať aj tak.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia