Simuel Napísal:aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...

samarket Napísal:Simuel Napísal:aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...
Logicky je presnejšie to keď si odhlásený. Ale Google z viacerých dôvodov zobrazuje skoro každému o trochu iné výsledky.

FSP Napísal:samarket Napísal:Simuel Napísal:aký je vlastne najpresnejší výsledok? Lebo napríklad je iné umiestnenie keď som prihlásený do gmailu a keď niesom... Pri súkromnom prezeraní (in-private) je konkurencia na 1 a ja na tretom...
Logicky je presnejšie to keď si odhlásený. Ale Google z viacerých dôvodov zobrazuje skoro každému o trochu iné výsledky.
Presne tak, pri kontrole pozícií webu sa najprv treba odhlásiť a až potom kontrolovať. Keď si prihlásený, tak vo výsledkoch sú weby, ktoré majú nejakú spojitosť s tvojím kontom, v oveľa lepšej pozícií.

singleshooter Napísal:Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky

FSP Napísal:singleshooter Napísal:Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky
Hmmm, zaujímavé, zadal som hlavné kľúčové slovo pre môj web a v oboch prípadoch je môj web presne na tom istom mieste.

singleshooter Napísal:Bohuzial musim namietat, pokial pouzivas Google na vyhladavanie svojich vysledkov tak ti nepomoze ku presnejsiemu vysledku ani to, ze si z Google uctu odhlaseny. kazdy predsa vie ze G pouziva historiu vyhladavania a tu zaclenuje do vysledkov k danemu PC. Najobjektivnejsie vysledky dosiahnes ak pouzijes hide my ass dot com je to sluzba zdarma na free proxy. Potom ti google da korektnejsie vysledky

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
© SEO chat, 2007-2012.