Sluzby na klikanie stranok - ma to zmysel?

Sluzby na klikanie stranok - ma to zmysel?

Poslaťod Kil[SK] v Pon, 15. Jún 2009, 14:42

Ahojte

mam klienta, urobil som mu web a on sa potom zaregistroval do sluzieb, kde uzivatelia "klikaju" na vasu stranku. Su to sluzby ako

autohits.dk
    247autohits.com
    shalomautohits.com

Na stranke na den-dva stupne traffic radovo z desiatok na radovo stovky, podla GA su to vecsinou uzivatelia z USA. Stranka je cela slovenska a je aj cielena na slovenskych navstevnikov.

Myslite, ze toto ma nejaky zmysel na postavenie stranky vo vysledkoch vyhladavania?
Kil[SK]

No PageRank information available

Re: Sluzby na klikanie stranok - ma to zmysel?

Poslaťod depi v Pon, 15. Jún 2009, 16:03

Velky zmysel v tom nevidim, maximalne mu to mozno znizi Alexa rank (alexa.com) ak aj ten nahodou uz nie je proti takymto "podvodom" osetreny..
Obrázok užívateľa
depi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (0/10)

Poslaťod shaggy v Pon, 15. Jún 2009, 16:53

A ako by to mohlo vplývať na vyhľadávače? Nenapadá mi jediná odpoveď.
Dokonca si si viac-menej aj sám odpovedal - sú to používatelia z inej krajiny, stránka nie je pre nich určená. Tí ľudia sa tam nikdy nevrátia, nič ich tam nezaujme a ani to v živote hľadať nebudú.

Ale môže to veľmi dobre pomôcť vyšším účtom za hosting - v určitých extrémnych prípadoch ti tam môže prísť toľko návštevníkov, že hosting vypovedá zmluvu, lebo si prekročil traffic (hits atď.).

Tiež by ma zaujímalo, čo vedie ľudí, aby sa zaregistrovali do podobných systémov. Pretože mne napadne hneď niekoľko negatív, ale ani jedno pozitívum. A už vôbec nie z pohľadu optimalizácie stránok.
Obrázok užívateľa
shaggy

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod Kil[SK] v Pon, 15. Jún 2009, 19:18

Ahojte,

dakujem za Vase nazory zatial. Na 95% som vzhladom na svoje vedomosti o SEO presvedceny ze to ziadny zmysel nema. Chcel som sa este ale poradit prave pre tych 5%, aby som si bol isty.

Ide mi totiz o to, ze zakaznik mi tvrdi ze prave to mu pomohlo zdvihnut sa v Google vyhladavani. Robil mu to nejaky "kamarat", pricom ja som mu odzaciatku tvrdil ze to nema absolutne ziadny vyznam. Dost ma to nasrdilo, kedze ten web som mu postavil dobre s co najvecsim ohladom na dobre onpage SEO za par korun a teraz niekto iny "prebera aktivitu"...
Kil[SK]

Poslaťod shaggy v Pon, 15. Jún 2009, 20:16

Nerieš. To je prirodzený výber. Dobré firmy/stránky, ktoré vedú schopní ľudia sa presadia, lebo tí ľudia vedia, že nemôžu robiť všetko sami. Zlé firmy/stránky skončia práve na takýchto chybách.

Ja na tvojom mieste by som to nechal tak. Je to jeho stránka, myslí si že robí dobre, tak nech ťa to netrápi.
Obrázok užívateľa
shaggy

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (7/10)

Poslaťod Kil[SK] v Pon, 15. Jún 2009, 21:03

Ja to neriesim z hladiska biznisu. Ta stranka bola za par supov, nie je to moj klucovy zakaznik, len ja to prezivam prilis. Na zarabanie mam ine projekty.

Skor som myslel, ze som nieco podcenil a mohol urobit lepsie.

Dakujem za nazor.
Kil[SK]

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia