Spätné odkazy - mám ich dosť

Otázky ohľadne získavania spätných odkazov, ako určiť ich kvalitu a ako ich získať. Sem patria aj ponuky na výmenu odkazov, nákup/predaj odkazov a registrácia do katalógov.

Spätné odkazy - mám ich dosť

Poslaťod Matesko v Pon, 01. Mar 2010, 20:44

Zdravím všetkých borcov. Už týždeň študujem túto stránku a iné ,ale som s toho všetkého blbec úplny antitalent . Pre zlepšenie vo vyhladávači google som urobil toto (to čo som vedel a pochopil) - popísal nadpisy , nejaké tie H1 , snažil sa klúčové slová zakomponovať do stránky a do nadpisov kategorií , snažil sa aby stránka obsahovala dosť textu k téme môjmu obchodu, zaregistrovať do všetkých možných katalógov. Keď zadám ozdobné vankúše zobrazí ma na prvej stránke lenže ja potrebujem aby ma zobrazilo pri zadaní slov bytový textil a to ma zobrazí na ani neviem ktorej. Čo mám ešte urobiť ? Idem skúsiť etarget ale to mi pripadá len chvílkové , no kým sa neminú peniaze či kredit . Díky za polopatickú radu :-) web: http://www.matesko.sk
Matesko

No PageRank information available

Re: Spätné odkazy - mám ich dosť

Poslaťod Ján Januška v Uto, 02. Mar 2010, 14:15

Za týždeň sa výsledky sotva prejavia. Google tvoju úvodnú stránku naposledy preindexoval 16.2. (aspoň také údaje uvádza). No aj keď zmeny zaznamená, nedajú sa čakať veľké divy.

Dosť veľký problém je už pri poskytovateľovi eshopu (Webareal). Jeden klient má (zatiaľ) na tomto systéme eshop, ale ten je doslova "SEO nepriateľský". Šablóna neobsahuje žiadne nadpisy, chýbajú niektoré popisky obrázkov, atď... Dokonca tam vzniká neskutočné množstvo duplicitného obsahu, je tam ešte aj nejaká chyba, ktorá pravdepodobne vytvára nekonečné množstvo indexovateľných duplicít. Analyzér nameral viac ako 40 000 podstránok a stále pribúdali nové, pričom eshop obsahuje len pár stoviek produktov.
Takže najlepšie bude, ak zmeníš dodávateľa obchodu a presmeruješ staré URL adresy (aspoň časť z nich) na nové.

Ale ani optimalizácia obsahu nie je príliš správna. Ak chceš optimalizovať na frázu bytový textil, netreba na ňu optimalizovať každú stránku, len to mätie návštevníkov. A možno ani nie je zrovna najlepší nápad ihneď optimalizovať web na "bytový textil". Aj keď sa na prvý pohľad nezdá daná fráza príliš konkurenčná, skús sa zamerať na konkrétnejšie frázy.

Bohužiaľ sú tam aj mnohé ďalšie chyby :/. A aj keď už tam nejaký návštevník zavíta, musí mať veľmi dobrú náladu a poriadnu trpezlivosť, aby niečo kúpil. Možno by bolo najlepšie začať od začiatku.
Ján Januška

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod singleshooter v Štv, 29. Júl 2010, 16:48

Ked chces aby ta zobrazovalo na bytovy textil, tak skus davat do odkazujucich linkov slova bytovy textil. Ja to neviem vysvetlit slovensky, ale anchore text musi obsahovat slova bytovy textil v roznych obmenach. Snaz sa nerobit rovnake anchor texty. Najlepsie by bolo aby kazdy mal inu podobu. Tiez pre navodenie prirodzenosti ( google rozlisuje organic links) je dobre menit aj IP adresu z ktorej linky zadavas.
Lepší je gram prevencie, ako kilogram liekov a preto užívam pravidelne aloe vera
http://www.AloeVeraForever.sk

Lepšie je byť zdravý a bohatý ako chodobný a chorý
http://www.PracaNaDoma.com
Obrázok užívateľa
singleshooter

Poslaťod Rici v Pia, 30. Júl 2010, 10:30

Nakolko mam novy web http://www.actualweb.biz, neviem kolko spatnych odkazov je dostacujuci, po tyzdni umiestnovania do katalogov som zacal mat pocit( ked kazdy katalog alebo vacsina vyzaduje spatnu odozvu), ze vyzera ten web ako reklamny portal, nie je to az moc a zbytocne?
Rici

No PageRank information available

Poslaťod sendvo v Pia, 30. Júl 2010, 13:33

singleshooter Napísal:Tiez pre navodenie prirodzenosti ( google rozlisuje organic links) je dobre menit aj IP adresu z ktorej linky zadavas.

blbost. ako by google asi tu ip adresu zistil?

->rici: to ze katalogy chcu od teba nejaky spatny odkaz/ikonku na tvojom webe to neries.. ak je to podmienka registracie tak sa na taky katalog vykasli, ak je to iba bonus ktory ti moze zlepsit poziciu v katalogu tak taku ikonku mozes na par dni na stranku umiestnit ale potom ju radsej zmaz, nikto z toho katalogu to nebude kontrolovat. iba to odradi navstevnika ked pride na taky web kde na neho v pravom stlpci blika 500 ikoniek roznych farieb a velkosti nehovoriac o tom ze ak ho tam nieco zaujme tak od teba odchadza a uz sa nevrati..
RC modely, RC autá, RC vrtuľníky - od hračiek po profesionálne modely
Obrázok užívateľa
sendvo

Poslaťod singleshooter v Pia, 30. Júl 2010, 21:38

sendvo Napísal:
singleshooter Napísal:Tiez pre navodenie prirodzenosti ( google rozlisuje organic links) je dobre menit aj IP adresu z ktorej linky zadavas.

->rici: to ze katalogy chcu od teba nejaky spatny odkaz/ikonku na tvojom webe to neries.. ak je to podmienka registracie tak sa na taky katalog vykasli, ak je to iba bonus ktory ti moze zlepsit poziciu v katalogu tak taku ikonku mozes na par dni na stranku umiestnit ale potom ju radsej zmaz, nikto z toho katalogu to nebude kontrolovat. iba to odradi navstevnika ked pride na taky web kde na neho v pravom stlpci blika 500 ikoniek roznych farieb a velkosti nehovoriac o tom ze ak ho tam nieco zaujme tak od teba odchadza a uz sa nevrati..

neviem technicky ako to google zisti ale viem, ze to tak funguje na beton.
K tym odkazom s ikonakami mas pravdu. Vyzera to debilne a o vymenu liniek nestojim ak vyzaduju umiestnenie na hlavnej stranke ale ak sa da dat aj na podstranku tak to riesim tak, ze mam na stranke podstranku iba s linkami
Lepší je gram prevencie, ako kilogram liekov a preto užívam pravidelne aloe vera
http://www.AloeVeraForever.sk

Lepšie je byť zdravý a bohatý ako chodobný a chorý
http://www.PracaNaDoma.com
Obrázok užívateľa
singleshooter

Poslaťod tybi v Sob, 31. Júl 2010, 12:00

singleshooter Napísal:
sendvo Napísal:

neviem technicky ako to google zisti ale viem, ze to tak funguje na beton.

IP adresu servera zistí jednoducho... i keď je pravdou, že spoločná IP mnohých spätných odkazov môže byť signálom spamu, zároveň, je úplne normálne, aby množstvo rozličných webov (ktoré nemajú spoločného majiteľa) malo jednu IP adresu. Preto sledovať IP adresy spätných odkazov je za normálnych podmienok totálna zbytočnosť.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte môj Twitter!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Linkbuilding

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia