OK, napíšem ti to úplne polopate.
Fidelis napísal:
4. ak vam tu na fore prekazam nemusim tu prispievat
Ty si reagoval takto:
Fidelis mne osobne by to vôbec neprekážalo, správaš sa ako taký nadšený truľko ktorý píše o všetkom možnom a zároveň oničom takže som postupne začal tvoje príspevky ignorovať. Takže si odpusti to emocionálne vydieranie, nefunguje to. A tým nechcem povedať aby si odišiel, ale aby si čím skôr dospel a trošičku ubral na plyne.
Ja by som reagoval takto:
Vôbec nám tu neprekážaš. Zle si si to vysvetlil. Takže pohoda, kámo.
Vidíš ten tozdiel? Dúfam, že áno.
Inak, čo sa týka moderovania technických diskusných fór, mám na to svoj názor. Ja byť moderátorom, prečistím to tu. Všetko, čo sa netýka veci, by šlo nemilosrdne preč. A diskutujúci by za to raz moderátorovi poďakovali.
Konkrétne tento thread?Začal by som od seba z Uto, 21. Apr 2009, 12:42 - koniec by som vymazal.
Pokračoval by som shaggym z Uto, 21. Apr 2009, 17:16 - nechal by som iba koniec príspevku, ten je k téme.
Potom ja z Str, 22. Apr 2009, 00:52 - nechal by som iba koniec.
A ďalej by som skoro všetko mazal okrem:
fidelis z Pia, 24. Apr 2009, 08:29,
tybi z Pia, 24. Apr 2009, 08:42 (tam by som vyhodil zbytočnú citáciu, keďže reaguje na predchádzajúci príspevok),
peter.nr z Pia, 24. Apr 2009, 09:14,
peter.nr z Pia, 24. Apr 2009, 09:22,
fidelis z Pia, 24. Apr 2009, 22:45,
tybi z Sob, 25. Apr 2009, 08:41
Niekomu sa to môže zdať "drsné", ale jedine takto sa dá zachovať vysoká informačná hodnota fóra. Ale žiada si to aktívny prístup moderátorov, ktorí majú prirodzene asi aj inú robotu ako sa venovať stále iba tomuto webu.