srank... problem pls help

srank... problem pls help

Poslaťod mikodesign.sk v Pia, 14. Máj 2010, 17:07

caute komunita... :)

Tak po prerobeni stranky uz 3x :) za posledny rok, a konecne dosiahnuti efektu co sa tyka postupu na googli na poziciach a ziskani PageRanku 2 som narazil ale na preoblem ktory nie a nie prelusknut. ide o Srank. Snazil som sa regnut do zoznamu.cz stranku ale nezobrali mi ju, lebo je komerčna a svk. Takže otazka moja znie, ako ziskam Srank ? či ziskanim spatnych odkazov z ceskych www, (katalogy a pribuzenske www), alebo je iny sposob ? ...

a este druha otazka: wikipedia.org je encyklopedia, hovoria ze nie je mozne tam propagovat svoju stranku, ale napr. Azet.sk tam je a propaguje sa, tak neviem zrejme to nie je fer ze ? :) ...alebo je daka finta ako do clanku prihodit aj svoje URL a ziskat tak spatny odkaz a zaroven indesaciu vo wiki?

moja stranka: http://www.mikodesign.sk

dakujem pekne za uzitocne odpevede....
mikodesign.sk

No PageRank information available

Re: srank... problem pls help

Poslaťod tybi v Pon, 17. Máj 2010, 09:36

mikodesign.sk Napísal:Tak po prerobeni stranky uz 3x :) za posledny rok, a konecne dosiahnuti efektu co sa tyka postupu na googli na poziciach a ziskani PageRanku 2 som narazil ale na preoblem ktory nie a nie prelusknut. ide o Srank. Snazil som sa regnut do zoznamu.cz stranku ale nezobrali mi ju, lebo je komerčna a svk. Takže otazka moja znie, ako ziskam Srank ? či ziskanim spatnych odkazov z ceskych www, (katalogy a pribuzenske www), alebo je iny sposob ? ...

Na čo by ti Srank bol? Tvoj web je po slovensky, teba Seznam.cz nezaujíma (teda nemal by ťa zaujímať).

mikodesign.sk Napísal:a este druha otazka: wikipedia.org je encyklopedia, hovoria ze nie je mozne tam propagovat svoju stranku, ale napr. Azet.sk tam je a propaguje sa, tak neviem zrejme to nie je fer ze ? :) ...alebo je daka finta ako do clanku prihodit aj svoje URL a ziskat tak spatny odkaz a zaroven indesaciu vo wiki?

Aby bol o tebe článok na Wikipédii, musíš byť niečo veľmi veľké - niečo ako Azet.
Najprv si prečítajte SEO návod od SEOchat.sk
A sledujte SEOchat.sk na Facebooku!
Obrázok užívateľa
tybi

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (10/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia