submenu

submenu

Poslaťod vipernet v Str, 09. Jan 2013, 16:25

Ahoj chcel by som vytvoriť jedno submenu a to týmto spôsobom že ak bude nieaky div

podrobne

<div id="container">

<div id="menu">
<a href="#">odkaz</a>
</div>

</div>

a do css dam

#container {
width:800px;
margin: 0 0 0 225;
background-color:rgba(255,255,255,0.5);
}

#menu a{

}

#menu a:hover{

}

otakza vie niekto aky bude kod ak to chcem mat odkaz na pravej strane bude napis menu a ked na ten napis menu prideme kurzorom tak to cele menu vyjde aspon 150px do lava (vlastne take vysuvacie menu) a zobrazia sa 4linky pod sebou.... vie to niekto?
budem veľmi vďačný...

dakujem
vipernet
 
PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (1/10)
 
Príspevky: 28
Registrovaný: Pon, 12. Nov 2012, 21:52

Re: submenu

Poslaťod fidelis v Uto, 12. Feb 2013, 16:07

Myslim, ze sa to robi pomocou JavaScriptu. Udalost "onmouseover".
Všetko o mne: http://www.kohn.sk/
fidelis
 
PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (6/10)
 
Príspevky: 236
Registrovaný: Pon, 17. Mar 2008, 21:42
Bydlisko: Bratislava

Re: submenu

Poslaťod Pavel Ungr v Pia, 15. Feb 2013, 00:22

Spíše CSS, JavaScript je zbytečně omezující.
Jsem SEO konzultant. Tweetuju nejen o SEO jako @pavelungr.
Obrázok užívateľa
Pavel Ungr
 
PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)
 
Príspevky: 66
Registrovaný: Ned, 08. Júl 2012, 11:42
Bydlisko: Praha, Jilemnice - Česká republika


Späť na Kódovanie a programovanie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron