Title tag

Title tag

Poslaťod Jane v Ned, 11. Apr 2010, 12:21

Ahoj,

Vopred sa ospravedlnujem vsetkym seomachrom, ak budu moje otazky prilis amaterske, myslim vsak ze forum je aj pre menej zdatnych :roll: . Mam otazku tykajucu s Title tag-ov. Prestudovala som si Tiborove SEO navody, kedze mi to zatial velmi SEO-nepali, neviem ako mam tieto titulky umiestnit kam treba. Stranku mam v Joomle. Dalej, aky je rozdiel medzi nadpismi H1...Hn a titulkami? Dakujem za trpezlivost.
Jane

No PageRank information available

Re: Title tag

Poslaťod Ján Januška v Pon, 12. Apr 2010, 16:22

Title tag (<title>Výstižný titulok</title>) je na každej stránke len jeden a nachádza sa v hlavičke (x)html dokumentu.

Nadpisy h1 - h6 určujú poradie, resp. hierarchiu nadpisov a ich dôležitosť, napr.:
<h1>Hlavný nadpis</h1>
<h2>Nadpis článku 1</h2>
<h3>Podnadpis článku 1</h3>
<h2>Nadpis článku 2</h2>
atď...
Ján Januška

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (2/10)

Poslaťod Jane v Pon, 12. Apr 2010, 18:09

Okej, dakujem.
Ako je to vsak s vytvorenim title-ov? Podarilo sa mi vytvorit title tagy v joomle prostredi stranky, je tam vsak komponent VirtueMart (mam eshop), ku ktoremu title vytvorit neviem. Este by ma zaujimalo, ako je to s keywords. Hovori sa o ich hustote a pod., ako aj o "nepotrebnosti" meta tagov, zaujimalo by ma, akym sposobom mam KW ukladat: ci globalne na celu stranku, alebo ku kazdej kategoriii zvlast. A takisto ako je to s popisom KW ci meta tagov. maju to byt cele vety? Logicke? Ked pozeram zdrojovy kod roznych webov, narazam stale na nieco ine. Som uplne zmatena. Sorry za vysoku davku amaterizmu, potrebujem vsak spojazdnit svoj obchodik. Dakujem. Velmi.
Jane

No PageRank information available

Poslaťod Homer v Str, 14. Apr 2010, 12:20

Este by ma zaujimalo, ako je to s keywords.

Samotný tag meta name="keywords" dnes už žádný praktický význam asi nemá.

Pro SEO je důležité, aby Tvoje skutečná keywors (tzn. slova, na která chceš být vidět ve výsledcích) byla na stránce umístěna v title, nadpisech a s rozumnou hustotou také v samotném textu.
Katalog Abramis - odkazy pro rybáře, SEO, webdesign - SeoAgency.cz
Obrázok užívateľa
Homer

PageRank is SEOchat’s view of the importance of this member (3/10)

Späť na Optimalizácia pre vyhľadávače

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia